Gazze’de her gün kaç çocuk katlediliyor? Şoke eden gerçek rakamlar
Kim Milyoner Olmak İster'in 18 Eylül Perşembe akşamı ATV ekranlarında yayınlanan son bölümünde sorulan “BM Güvenlik Konseyi toplantısında da açıklanan UNICEF verilerine göre, Ekim 2023’ten beri Gazze’de İsrail tarafından her gün katledilen çocuk sayısı kaçtır?” sorusu gündeme geldi.

GİRİŞ 19.09.2025 11:51
GÜNCELLEME 19.09.2025 11:52
Kim Milyoner Olmak İster, yarışmasının son bölümünde sorulan 300 bin TL değerindeki, "BM Güvenlik Konseyi toplantısında da açıklanan UNICEF verilerine göre, Ekim 2023’ten beri Gazze’de İsrail tarafından her gün katledilen çocuk sayısı kaçtır?" sorusu gündeme geldi.
Sorunun cevabı açıklandıktan sonra sunucu Oktay Kaynarca alkış istemedi.
EKİM 2023'TEN BEİR GAZZE'DE İSRAİL TARAFINDAN HER GÜN KATLEDİLEN ÇOCUK SAYISI KAÇTIR?
A) 2
B) 4
C) 8
D) 28
Doğru cevap: 28
SAHİP ÇIKAN ÜLKELERDEN BİRİYİZ
Oktay Kaynarca Gazze'de yaşanan vahşete, "Dünyanın her yerinde bütün şehirlerde yürüyüşler düzenleniyor. Bu katliamı gerçekleştiren o ülke daha önce aynı şekilde bir soykırıma uğramış. Biz bu coğrafyada bu meseleye en çok sahip çıkan ülkelerden bir tanesiyiz." sözleriyle tepki gösterdi.
Yarışmacı 300 bin TL alarak yarışmaya veda etti.
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
-
Misafir 9 saat önce Şikayet EtAllah kahretsin zalim israili ve o başındaki domuzu El-Kahhar isminin hürmetine.Amazon boykot dikkat!Google ile birlikte Nimbus projesi yaptılar.Bu projeyle Google earth ın daha gelismis versiyonu ile Filistinli insanların evlerini izliyor ve kaç kişi olduklarini görüyorlar.Ona göre bombalıyorlar hastaneleri bileBeğen