18 milyon TL toplandığı iddia edilmişti: Ankaralı Turgut'un çocuklarının davası sonuçlandı
Ankaralı Turgut'un çocukları arasındaki miras davası sonuçlandı. Tedavi için 18 milyon TL değil, 250 bin TL toplandığı belirlendi. Davayı kazanan Eylem Boran, "Babamdan bana şerefi, onuru, 300 bin TL de borcu kaldı" dedi.
2024'te hayatını kaybeden Ankaralı Turgut, ölümünden kısa süre önce 5 çocuğundan 4'ünü evlatlıktan reddetmişti. Merhum şarkıcının, çocukları arasındaki miras davası sonuçlandı. Turgut'un kızı Eylem Boran, "Babamdan bana mirası olarak, şerefi, onuru, gururu ve 300 bin TL de borcu kaldı" dedi.
15 Aralık 2024'te Akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Ankaralı Turgut, hastanede tedavi gördüğü günlerde kendisi için açılan yardım kampanyasında toplanan parayla ilgili olarak kızı Eylem Boran dışındaki çocuklarıyla gerilim yaşamıştı.
Ankaralı Turgut, toplanan yardım paralarını istedikleri için kızı Eylem Boran dışındaki çocukları; Haydar Karataş, Özlem Karataş, Hasret Karataş ve Ersoy Karataş'ı evlatlıktan reddetmişti.
Son dakika: Ankaralı Turgut hayatını kaybetti
Ankaralı Turgut'a kabirde bile rahat yok! Mezar taşı çocuklarını birbirine düşürdü
18 MİLYON TL TOPLANDIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ
SHOW Haber'in haberine göre; Ankaralı Turgut'un vefatının ardından, kardeşleri Eylem Boran'a tereke davası açtı. Ankaralı Turgut'un 4 çocuğu, babalarının tedavisinde kullanılmak üzere düzenlenen yardım gecesinde 18 milyon TL toplandığını öne sürerek, kendi paylarının verilmesini istedi.
Mahkeme, toplanan paranın 18 milyon TL değil, yaklaşık 250 bin TL olduğunu belirledi.
BABAMBADAN BANA ŞEREFİ, ONURU VE 300 BİN TL DE BORCU KALDI"
Ankaralı Turgut'un kızı Eylem Boran, "Babamın tedavisi için 18 milyon TL toplandığı söylenildi. Bu parayı da benim yediğimi söylediler. Ben bugün babamın vasiyetini yerine getirdim. Babama söz vermiştim, çok şükür ki davayı kazandık" dedi.
Boran, ayrıca, "Babamdan bana mirası olarak, şerefi, onuru, gururu ve 300 bin TL de borcu kaldı" ifadelerini kullandı.