TOGG'da kaçırılmayacak indirim: %50 düştü! Yarısını karşılayacaksınız

Togg, önümüzde yıl satışa sunmayı planladığı yeni modeliyle ilgili yüzleri güldürecek resmi açıklamayı paylaştı. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, aracın mevcut modellerin yaklaşık yarı fiyatına kullanıcılarla buluşacağının müjdesini verdi.

TOGG'da kaçırılmayacak indirim: %50 düştü! Yarısını karşılayacaksınız
TOGG'da kaçırılmayacak indirim: %50 düştü! Yarısını karşılayacaksınız
GİRİŞ 15.04.2026 09:14 GÜNCELLEME 15.04.2026 09:14

Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg, uygun fiyatlı yeni modeliyle ilgili heyecan verici açıklamalar yaptı. İstanbul Finans Merkezi’nde konuşan Fuat Tosyalı, Togg’un gelecek planları ve yeni modellerine ilişkin otomobil tutkunlarını yakından ilgilendirecek bilgiler paylaştı.

Düşük fiyatlı otomobil geliyor! Türkiye'ye özel Mart'ta satışa sunulacakDüşük fiyatlı otomobil geliyor! Türkiye'ye özel Mart'ta satışa sunulacak

FİYATI YARI YARIYA DÜŞÜRÜLECEK TOGG GELİYOR: YÜZLERİ GÜLDÜRECEK!

Tosyalı, gelecek yılın ortalarında piyasaya sürülmesi planlanan fiyat-performans odaklı yeni modelin, halihazırda satışta olan T10X ve T10F modellerinin yaklaşık yarı fiyatına sahip olacağını belirtti. Ayrıca, bu modelin ardından Togg’un ticari versiyonunun da üretileceği müjdelendi.

Güncel fiyatlara bakıldığında, T10X 1 milyon 870 bin TL ile 3 milyon 178 bin TL arasında, T10F ise 1 milyon 886 bin TL ile 3 milyon 178 bin TL arasında değişiyor.

Geliri olanlar ödeyecek: Bugün başlıyor! Üzerindeyse verilecekGeliri olanlar ödeyecek: Bugün başlıyor! Üzerindeyse verilecek

TOGG SATIŞ RAKAMLARI AÇIKLANDI

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Ocak 2026’da Türkiye’de 2.029 adet Togg satıldı. Bunlardan 1.090’ı T10X, 939’u T10F modeli oldu. 2025 yılı toplamında ise Togg, 27.583 adet T10X ve 11.437 adet T10F satışıyla 39.020 adetlik teslimat gerçekleştirdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 96
  • Turco 6 ay önce Şikayet Et
    Bütün dijital özelliklerini kaldırıp günümüz giriş seviyesi Taliant'a indirgerseniz, o zaman herkesin alabileceği bir şey çıkar. Yine en az 500 kmlik batarya istenir kesinlikle. 1,3 milyona kurtarır belki o zaman. Togg zaten zarar ediyor o zaman kar etmeye başlar. Fabrikası bu hacme cevap verecek seviyede değil
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Şehir içi trafiğine uygun 1 milyon altı otomobil peyner ekmek gibi satar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araziye çıktığında engel tanımayan Türk zırhlı aracı: YÖRÜK 4X4!
CHP'de Aylin Nazlıaka, İlhan Cihaner, Selin Sayek Böke'nin de olduğu 48 isim ihraç edildi