274 bin TL'lik otomobil geliyor! Fiyatı şok etkisi oluşturdu

Güney Kore merkezli otomotiv üreticisi Hyundai, kompakt SUV sınıfındaki modeli Exter’in makyajlı versiyonunu resmen görücüye çıkardı. Yaklaşık 6.200 dolardan başlayan fiyat etiketine sahip olan model, yenilenen tasarımı ve sunduğu teknolojik donanımlarla uygun fiyatlı SUV arayanların ilgisini çekecek.

274 bin TL'lik otomobil geliyor! Fiyatı şok etkisi oluşturdu
274 bin TL'lik otomobil geliyor! Fiyatı şok etkisi oluşturdu
GİRİŞ 10.06.2026 13:51 GÜNCELLEME 10.06.2026 13:51

Hindistan’da tanıtımı yapılan ve kısa sürede küresel pazarda dikkatleri üzerine çeken Hyundai Exter, “herkes için SUV” yaklaşımıyla yola çıkıyor. Kompakt ölçülerine rağmen güçlü tasarım çizgileri ve zengin donanım seçenekleriyle öne çıkan model, özellikle genç sürücülere ve şehir içinde pratik kullanım arayan ailelere hitap ediyor.

TRT'nin yeni dizisine ezber bozan transfer! Yeni rolü şaşkına çevirdiTRT'nin yeni dizisine ezber bozan transfer! Yeni rolü şaşkına çevirdi

274 BİN TL'LİK ARABA GELİYOR! BÜTÇE DOSTU FİYATIYLA HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Yeni Exter’in ön yüzünde konumlandırılan “H” şeklindeki LED gündüz farları modele karakteristik bir görünüm kazandırırken, geniş ön ızgara ve gümüş detaylı koruma plakaları araca daha iddialı bir SUV havası katıyor.

Yaklaşık 3,8 metrelik uzunluğa sahip olan araç; tavan rayları, spoyler yapısı ve belirgin çamurluk tasarımıyla kompakt sınıfta güçlü bir duruş sergiliyor.

Sizi 10 yaş birden yaşlandırıyor! Uzak durun, elinizi bile sürmeyinSizi 10 yaş birden yaşlandırıyor! Uzak durun, elinizi bile sürmeyin

Açıklanan teknik verilere göre model; 3830 mm uzunluk, 1723 mm genişlik ve 1643 mm yükseklik ölçülerine sahip. Ayrıca 2450 mm dingil mesafesiyle segmentinde geniş iç hacim sunmayı hedefliyor.

Hindistan’da üretimi gerçekleştirilen Hyundai Exter, yaklaşık 6.200 dolar (275 bin TL) başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor. Donanım seviyesine göre bu rakam 10.000 dolara (443 bin TL) kadar yükseliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    17oo liradir
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Her tarafı ya plastik yada tenekedir. Şehir içi diye alınıp binilir belki. Mahalle arasında. Araç fiyatları malum. Ucuz etin suyu yavan olur derler. Alan alsin
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Bizde kaç para sen ona bak.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 saat önce Şikayet Et
    Bize gelene kadar 2 milyon olur
    Cevapla
  • Sucu Abdullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Yüzlerce çeşit binlerce model araba Türkiye sokaklarında Güney Kore’de Halk tipi taksilerden limuzine otobüsten minibüse iş makinasına kendi üretimi Syang huyundan Kia görebilirsiniz Seulde 10 gün içinde bir Mercedes oda Hilton oteli önünde bizdeki her marka acil yedek parça stoku na ödenen para ile 5 tane fabrika kurulur planlama çok önemli 250 milyon telefon satılmış markamız yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Kupası'nda hangi maç hangi saatte? Türkiye'nin maç saatleri değişti mi?
Son Dakika... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin açıkladı: Cuma günü okullar tatil edildi