Sururi'den A.R.O.G'a çocuk filmi yakıştırması

Deniz Akkaya'yı 'Güzel bacak oyun kurtarmaz' diye eleştiren,Ali Poyrazoğlu için de 'Pardon o tiyatrocu mu' diyen Gülriz Sururi'nin son hedefi Cem Yılmaz'ın 'AROG' filmi oldu.

Sururi'den A.R.O.G'a çocuk filmi yakıştırması
Sururi'den A.R.O.G'a çocuk filmi yakıştırması
GİRİŞ 09.12.2008 09:14 GÜNCELLEME 17.09.2018 18:34
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Gülriz Sururi, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılmış, programın diğer konuğu Deniz Akkaya'nın tiyatroda rol almasını "Güzel bacak oyun kurtarmaz" diye eleştirmişti. Sururi, aynı programda Ali Poyrazoğlu için de "Pardon, Ali Poyrazoğlu tiyatrocu mu? Ben onun tiyatro yaptığını bilmiyordum" demişti. Sururi'nin son hedefi ise Cem

Yılmaz'ın yeni filmi "AROG" oldu.

Haber kanalı 24'te Hakan Çelik'in sunduğu "Hafta Sonu Moderatörü" programına katılan Sururi, "AROG çok kötü, hiç beğenmedim. Bin yıldan beri, neredeyse çocukluğumdan beri seyrettiğim Taş Devri ya da günümüz Amerikalısının Afrika'nın ilkel yerlerinde bir maceraya atılması falan... Bunlar artık çocuk filminden öteye gitmiyor. Vallahi 'Dünyayı Kurtaran Adam'da Cüneyt Arkın'ı seyretmeyi tercih ederim. 'Son Padişah' (Osmanlı Cumhuriyeti) çok kusursuz, harikulade değil. Fakat çok doğru, düzgün, çok akıllıca yapılmış proje" diye konuştu.

KAYNAK: KELEBEK
YORUMLAR 34
  • Dursun Özçelik 15 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar Buyudukçe Çocuklaşır Derler!.. Arog U izleyenlerden biriyim. Cem Yılmaz Gayet Mükemmel bir film çıkartmış. Her karesi ayrı bir sanat şahaseri ve komedi eğlence.. Ve küfür olayı Minimumda, Sanırım Bu kufurlerin az olması çocuk filmi yakıştırmasına neden olmuş olabilir. Ailece İzlenecek tarzda bir eğlenceki film olmuş. Gülriz Sururi birşeyi Unutmuş. Bir filmde Herşey ciddi olursa. O filme Komedi Filmi denmez. ZatenOrtayaş üstü bayanların Arog u Beğenmesi beklenmez. O Gitsin Issız Adam Filmini İzlesin. Antika Müzikler Felan. Tam Ona göre..
    Cevapla
  • ismilazimdegil 15 yıl önce Şikayet Et
    Alın size espiri. ...... (dııııttttt) ....... (dııııttttt) ........ (dıııııtttttt.) (Filmin kendisinde bazı sözler var orda tabi. Sansürledik.) . Seyircideki tepki: Muhahahaha. (Gülme krizleri.) Anlamıyorum demeyeceğim ama bu tür küfürlü sözler söylendikten sonra gülen seyircinin düzeyi-düzeysizliği konusunda ciddi endişelerim var.
    Cevapla
  • osman güneyatan 15 yıl önce Şikayet Et
    arog süperr. arog harıka bı fılm olmus.cem yılmaz yok denecek kadar az kufur kullanmıs.ayrıca cok ince esprilerle birilerine gönderme yapmıs.recep ivedik ne kadar iğrenç bı fılmse arog o derece iyi bır fılm.bu arada muro hıc olmamıs.verılen parayada gıden zamanada yazık..
    Cevapla
  • Yusuf Çınar 15 yıl önce Şikayet Et
    GORA ve son zamanlarda yapılan komedi (bel altı soytarılığı). Fragmanlar kesinlikle çok aldatıcı. Bence yapılan filmler istisnalar dışında beş kuruş etmez. Gora toplam 5-6 kişi arasında geçen bir film. Recep İvedik...vs. Komedi adına yapılan filmler; argo ve küfürle dolu. Komedide ince espiriler olur. Komedi diye yapılan filmlerimizde kaba bir bel altı lakırtısından başka bir şey yok. Çocuğumuzla bu filmleri izleyemiyoruz. Abartılı reklamlar yapılarak millet kandırılıyor.
    Cevapla
  • metin harman 15 yıl önce Şikayet Et
    Eleştiriyi biraz abartmış ama... GErçektende okudum yorumlardaki kadar güzel de değil. Kime sorsam 10 üzerinden 7 ve üzeri diyen yok ben ilk gün gittim ben 10 üzerinden 7 demiştim yine iyi demişim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran Devrim Muhafızları'nda Akıncı TİHA rahatsızlığı
Reisi'nin yerine geçen isim belli oldu: 50 gün içinde seçime gidilecek