Hyundai İzmit fabrikasında banttan indirecek: İşte yeni modeli
Hyundai, İzmit fabrikasında üreterek Avrupa pazarına ihraç edeceği Ioniq 3 modelinin standart versiyonunu tanıttı. 344 kilometre menzil sunan giriş versiyonu, Türkiye'deki vergi avantajlarıyla rekabetçi bir fiyata sahip olacak.
Hyundai, İzmit'teki tesislerinde üreteceği yeni elektrikli modeli Ioniq 3'ün standart donanım versiyonunu küresel pazara sundu.
Nisan ayında gösterilen agresif tasarımlı N-Line modeline kıyasla daha sade ve pürüzsüz hatlara sahip olan standart sürüm, özellikle şehir içi kullanıcısını hedefliyor.

REKABETİ HAREKETLENDİRECEK
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yerli elektrikli araç üretimini teşvik politikaları kapsamında stratejik öneme sahip olan araç, Türkiye'deki elektrikli otomobil pazarında rekabeti hareketlendirecek.
Teknik tarafta Kia EV3 ve EV4 modelleriyle ortak mimariyi paylaşan Ioniq 3, iki farklı batarya seçeneğiyle geliyor. Giriş seviyesinde yer alan 42,2 kWh kapasiteli batarya 144 beygir güç üretirken 344 kilometre menzil vadediyor.
Menzil odaklı ikinci seçenek ise daha düşük bir motor gücüyle (133 beygir) 496 kilometreye kadar kesintisiz sürüş imkanı tanıyor.
Kabin içinde ise kullanıcıyı 12.9 inç ya da 14.6 inç boyutlarında iki farklı multimedya ekran seçeneği karşılıyor.
Pleos App Market entegrasyonu sayesinde lansmanla birlikte 30 farklı üçüncü parti uygulamayı destekleyecek olan bilgi-eğlence sistemi, dijital gösterge paneliyle desteklenebiliyor.
Hyundai Assan İzmit fabrikasında banttan inecek olan modelin, vergi dilimi avantajıyla 2026 yılı sonbaharında satışa sunulması planlanıyor.
-
Misafirkütük 1 ay önce Şikayet EtYahu anlamıyorum 400-450 aşağısı alınmaz neden üretirsin beBeğen
-
hsan 1 ay önce Şikayet Et44 KW pil ile 200 km mesafe ancak gider. 80 km hızla gidersen belki 25 yaparsin o zamanda yol bitmez gibi olur.Beğen
-
EmiliyanoZapata 1 ay önce Şikayet EtHundai,Kia Beni İsrail'in oğulları dir.Almamak lazım bunları İngiltere,Abd Hepsi İsrail yonetirBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtBunların hepsi montaj sanayi amaç Türkiye nin yerli ve milli otomobil sanayisinin oluşumunu engellemektir, kesinlikle izin verilmemeliydi.Beğen Toplam 10 beğeni
-
TEHLİKE 1 ay önce Şikayet Ettehlikeli araç dikkat edinBeğen Toplam 4 beğeni