Emral Avşar'ın kimseyle paylaşmadığı sırlar

Emral Avşar, kimseyle paylaşmadığı gizli sırlarını ölümünden kısa bir süre önce yakın dostu Saadet Gürses’e anlattı:

Emral Avşar'ın kimseyle paylaşmadığı sırlar
Emral Avşar'ın kimseyle paylaşmadığı sırlar
GİRİŞ 07.02.2009 13:38 GÜNCELLEME 07.02.2009 13:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Saadet Gürses'in haberi

O bir anne idi. Her anne gibi ailesini kızlarını torunlarını sever, onları korur ve onların mutlulukları için uğraşırdı. O gerçekten çok güçlü bir kadındı, hayat doluydu ve yapacağı çok şey vardı. Emral Hanım son röportajını bana Tarabya’daki evinde vermişti.

Röportaj sırasında kimi zaman onu kırmayarak teybimi kapattım. Bunlar aramızda sır olarak kaldı. Onu çok kıran, çok üzen ve çok mutlu eden şeyleri benimle bu röportaj sırasında paylaştı.

Emral Hanım’la bir röportaj daha yapacaktık.

Ama beni bir gazeteci olarak değil de, bir arkadaşı, kardeşi olarak çağırmıştı.

Ben bugüne kadar hiç kimse için gecenin ikisinde yatağımdan kalkarak yanına gitmemiştim. Ama ne yazık ki annemi de Emral hanımın hastalığından dolayı kaybettiğimden gecenin herhangi bir saatinde beni arayıp da ‘yanıma gel’ dediğinde koşa koşa gittim.

Hepimizin sevgilisi Aysel Gürel’in vefat ettiği gün beni yanına çağırıp “Acaba ben de mi öleceğim Saadet” demişti!

Ben de onun gözlerinin içine bakarak “Yıllarca siz neler atlattınız, bunu mu aşamayacaksınız” demiştim. En son gidişimde bana bu hastalıktan çok yorulduğunu, kendisini iyi hissetmediğini söyledi ve bazı ilgi çekici açıklamaları, kendisinin ölümünden sonra yazmamı benden rica etti.

Şimdi, onun benden son isteğini yerine getiriyorum.

“İbrahim Tatlıses’i Hülya Avşar’a çok yakıştırırdım.”

“Eski damadım Kaya Çilingiroğlu aslında herkesin bildiğinden daha eski Feraye ile birlikte olmaya başlamıştı ve ben bunu Hülya’ya söyleyememiştim.”

“Gülben Ergen ile Seren Serengil üzerinde çok emeğim vardır. Hele Seren Serengil evimde kaç ay yattı. Ona annelik yaptım, ikinci annesi sayılırdım, bir kez arayıp sormadı bu kötü günümde. Gülben’in de sadece annesi aradı. Ne diyeyim şimdi ikisi de evli barklı kadın. Fazla bir şey söylemek istemiyorum.”

“Hülya Avşar’ı kötülükten korumak için 20 sene peşinde koştum. Ailemi ihmal ettim, bu içimde uktedir.”

“Helin Avşar’ın çok iyi bir evlilik yapmasını isterim. İyi bir kısmetinin çıkıp da çoluk çocuk sahibi olmasını isterim. İş güç yapmasını değil de ablasının tersine onun evde oturmasını istiyorum.”

“Torunum Zehra’nın annesi ve babası ile büyümesini çok isterdim. Şimdi gözüm açık gitmeyecek çünkü canımdan çok sevdiğim Hülyam Saadettin Bey’le çok mutlu.”

Bu konuşmanın devamının aramızda sır olarak kalacağına söz verdim, sözümde duruyorum.

(Bugün)

YORUMLAR 4
  • mustafa yavuz 15 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm herkes için bir derstir.. Ölüm herkes için bir ibret ve ders olmalı.Allah var,ahiret;mahşer,mizan,cennet ve cehennem mutlak vardır.Her ölüm haberini duyan mümin özeleştiri yapıp;Allah Tealadan af dilemelidir.Allah Tealanın sevdiği bir kul ve O'nun sevdiği bir işi yaparken ölmeye çabalamalıdır.Ölümün ne zaman nerede geleceği belli olmaz.Her hazırlıklı olmalıyız.Bayan Hülya da bu denilenleri yaparsa isabetli olur!
    Cevapla
  • Esrarengizhan 15 yıl önce Şikayet Et
    ölmüşün arkasından konuşulmaz ama :). Saadet hanım baya bi dedikodusunu yapmış :) işin ilginç tarafı "Bende mi öleceğim saadet" ilginç :))
    Cevapla
  • omer akman 15 yıl önce Şikayet Et
    bizde cok merak ediyorduk!. ya gidin kardesin isinize gücünüze basimizda o kadar cok bela varki sindi hülyayi vede anasini cekemem.yok sirlariymis bizene onun sirrindan vatanimi kurtaracak milletemi hizmet edecekti!televole sirlarini ölünce bile aciklamak istemis..ee medyanin yaptigi oyuncaklar ne de olsa.bu olsa olsa madde hayati yasayanlara bir ders olur."bakin ölümde var".demi hülya gidince seni söhretli sosyetede kurtaramayacak!
    Cevapla
  • Mustafa Temir 15 yıl önce Şikayet Et
    Lafa bak,,,. "Bende mi öleceğim saadet" demiş. Dünyaya kazık çakan var mı? ki...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadınların futbol maçında kavga çıktı! 7 kişi yaralandı...
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!