Engin Günaydın: Annem çarşafa girdi

Bir+Bir dergisine konuşan Engin Günaydın, ailesiyle ilgili daha önce gündeme gelmemiş bir gerçekten söz etti. Ünlü oyuncu, ailesindeki tüm kadınların nasıl çarşafa girdiğini anlattı.

Engin Günaydın: Annem çarşafa girdi
Engin Günaydın: Annem çarşafa girdi
GİRİŞ 25.05.2010 13:07 GÜNCELLEME 25.05.2010 13:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Konuşmasında annesine olan düşkünlüğünün altını çizen Engin Günaydın, annesinin ve yengelerinin çarşafa girdiğini söyledi.

Ailesindeki kadınların, daha önceden başı açık olduğunu belirten Günaydın, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"1985-86 yıllarında Erbaa'ya çarşaflı gruplar geldi. Ben ortaokuldaydım. Mahalle mahalle dolaşıyorlardı, bizimkileri de korkutmuşlar cennet cehennem diye. 'Çocuklarınıza böyle bakarsanız cehennemde cayır cayır yanarsınız' demişler. Bir gün bağırarak geldi annem 'sizin yüzünüzden yanacağım niye namaz kılmıyorsunuz oğlum'. Üç yengem ve annem çarşafa girdi. O dönem bütün Anadolu kapandı tahmin ediyorum. Sadece Erbaa'da olduğunu sanmıyorum."

KAYNAK: NTVMSNBC
YORUMLAR 13
  • Ahmet 15 yıl önce Şikayet Et
    Gaflet. neden kendini en alim bilgili ve medeni sayan insanlar sonunda ne ile karşılaşacaklarını bilmedikleri ölüme bu kadar tedbirsiz ve ahmakça giderler anlamış değilim hem senin kurtuluşun olan ve malına mülküne sağlığına asla ve asla zararı dokunmayan muhafazakar bazı icraatların ifadesinde neden felaket tellallığı yaparak canını sıkıyorsun ey gafil sonuçta istedikten sonra hertürlü güzelliği elde etmen içten bile değil ama yinede sen bilirsin nasıl istersen öyle davran çünkü daha akıllı olan sensin :)
    Cevapla
  • muhammet ali aslan 15 yıl önce Şikayet Et
    hz ali. hz alinin bir lafı vardı (benim hayat felsefem) inanmayan bi adama eger tanrı yoksa ben bisey kaybetmem ama ya varsa sen cok sey kaybedersin bende turbana carsafa inanmayanlara bu lafı dusunmelerini rica ediyorum
    Cevapla
  • mustafa kocaman 15 yıl önce Şikayet Et
    sola yatık. islama saldırıp ilericilik yapanlar sanat dünyasında prim yapıyor. Annesinin çarşaflı olduğu duyulunca cami duvarına işemek zorunda kalmış
    Cevapla
  • ALİYA İZZET BEGOVİÇ 15 yıl önce Şikayet Et
    vay be demek öyle burhan. litfen ama litfen sen bari yapma burhan. alemlere akıyorsun ayık dolaşmıyorsun seni nasıl etkileyemediler de annenleri yengenleri çarşafa soktular?
    Cevapla
  • nesli han 15 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Yurtsevene. Bende senin gibi düsünenlere üzülüyorum yazik....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Ankara'daki kritik güvenlik zirvesi sona erdi
Cüneyt Özdemir Türkiye'deki "istemezükçü" muhalefete veryansın etti!