250 km hızla giden motosiklette yılan şoku!

Brezilya'da "dünyanın en hızlı yılanı" olarak bilinen sarı bir yılan sürat motosikletine girdi. Motosiklet sürücüsü saatte 250 kilometre hızla giderken aniden eline dolanan zehirli yılan sebebiyle şoka girdi.

GİRİŞ 27.06.2012 11:26 GÜNCELLEME 27.06.2012 14:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Panik yapmadan yavaşlamayı başaran şahıs yılanı motosikletten uzaklaştırdı. Yaşananlar an be an motosikletteki kameraya yansıdı.

Video paylaşım sitelerine dün yüklenen görüntü, Brezilya'daki bir karayolunda yoğun trafiğe aldırış etmeden diğer motosikletli arkadaşlarıyla hız denemeleri yapan bir kişi tarafından çekildi. Trafikteki araçların arasında tehlikeli ve riskli bir şekilde giden motosikletin hız göstergesi bir ara saatte 155 mil (250 km) hıza kadar çıktı. Tam bu esnada motosikletin ön tarafından fırlayan sarı renkli "dünyanın en hızlı yılanı" sürücünün sol eline dolandı. Şahıs, oldukça sakin bir şekilde yavaşlayıp park etmeyi başardı.

Yol kenarına gelen diğer motosikletliler de olay nedeniyle şaşkına döndü. Koluna zehirli yılan dolanan şahıs, yaşadığı şoku kahkahalarla üzerinden atmaya çalıştı. Motosikletin üzerinden uzaklaştırılan yılan başka bir sürücü tarafından öldürüldü.

Görüntüyü yükleyen motosiklet sürücüsü, "İlk başta onu bir lastik sanıp önemsemedim. Daha sonra dilini çıkardı ve elimde hoş olmayan soğuk bir his duydum. Panik yapmadan yavaşladım" yorumunu yaptı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Sedat Dimiz 11 yıl önce Şikayet Et
    yılan adamı uyarmak istemiş. bu daracık yolda bu kadar hız yapılır mı,hiç akıl yok mu sende demek istemiş zavallı yılancık,tabi anlayana.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…
Filistin'in BM üyeliği onaylandı