Kinci kargalar dünyayı ona dar etti

Laleli'de esnaflık yapan Metin Özkurt, yerde bulduğu yavru kargayı 'Kediler yemesin' diye yüksek bir yere koydu. Ancak küçük karga ölünce bakın neler oldu:

Kinci kargalar dünyayı ona dar etti
Kinci kargalar dünyayı ona dar etti
GİRİŞ 28.06.2005 10:06 GÜNCELLEME 28.06.2005 10:06

İstanbul Laleli'de bir vatandaş 15 gündür sürekli kargaların saldırısına uğramaktan şikayetçi. Özkurt'un ifadesine göre her şey, yerde bulduğu yavru kargayı 'kediler yemesin' diye yüksek bir yere koymasıyla başladı.


İstanbul'da kargalar bile güler denebilecek ilginç bir hadisenin yaşandığı iddia ediliyor. İddiaya göre, yaralı yavru kargaya yardım eden adamın hayatı karardı. Yavru kuş ölünce kin besleyen karga sürüsü, 15 gündür talihsiz vatandaşa dünyayı dar ediyor.

Laleli'de esnaflık yapan Metin Özkurt, yerde bulduğu yavru kargayı 'Kediler yemesin' diye yüksek bir yere koydu. Ancak küçük karga ölünce, talihsiz adam bu olayı gören diğer kargalar tarafından taciz edilmeye başlandı.

Laleli'de esnaflık yapan Metin Özkurt, yerde bulduğu yavru kargayı 'Kediler yemesin' diye yüksek bir yere koydu. Ancak küçük karga ölünce, talihsiz adam bu olayı gören diğer kargalar tarafından taciz edilmeye başlandı.

Özkurt'u sürekli takip eden kargalar, fırsatını buldukları anda saldırıyor. Yaşadığı olay yüzünden panik atak yaşayan talihsiz adam, 'Kargalar 200 yıl yaşarmış. Ben ömür boyu bu ızdırabı çekemem' diye konuşuyor.

Atalarımız klavuzu karga olanın burnu pislikten kurtulmaz' demişler. Haberimizdeki olay da 'Düşmanı karga olanın başı dertten kurtulmaz' dedirtiyor insana... Korku filmlerine ilham olabilecek olay İstanbul Laleli'de yaşandı. Kendi halinde bir esnaf olan Metin Özkurt (41) 20 gün kadar önce dükkanının önünde yere düşmüş bir karga yavrusu gördü. Merhamet sahibi her yurdum insanı gibi, 'Zavallı karga yavrusu. Ne kadar da şirin. Şimdi ben bunu burada bırakırsam kediler yer. Sevaptır. Kurtarayım şunu.' diye düşündü ve yavru kargayı elleri arasına aldı.

SÜREKLİ TAKİP EDİYORLAR
Sonra da kedilerin uzanamayacağı, diğer kargaların da onu görebileceği tehlikeden uzak yüksek bir duvarın üzerine bıraktı. Yurdum insanı Özkurt, 'Dükkanda iş yapamıyoruz ama en azından bir sevap işledik' diyerek vicdanı rahat bir şekilde evinin yolunu tuttu. Özkurt, gece evinde mışıl mışıl uyurken olanların farkında değildi. Yüksek bir duvara bıraktığı yavru karga ölmüştü. Gelişmeleri anı anına izleyen diğer kargalar da ne yazık ki Metin Özkurt'un eşgalini tesbit etmişlerdi. Özkurt sabah evinden çıktığında yolda yürürken aniden kargaların hava taarruzuna uğradı. Kargalar Özkurt'un kafasına kafasına pike yapıyorlardı. Kaçarak bir dükkana giren Özkurt ilk saldırıyı güçlükle atlattı.

PANİK ATAK OLDU
Daha sonra dükkanına giden Özkurt burada da kargaların hücumuna uğradı. Tam 15 gündür kargalar, yavru karganın ölümünden sorumlu tuttukları Özyurt'a saldırıyorlar. Karga saldırıları karşısında ne yapacağını şaşıran talihsiz vatandaş, yetkililerin kendisine yardım etmelerini isteyerek şöyle konuşuyor: 'Hayatım bir anda alt üst oldu. Ne zaman saldıracaklar diye panik atak oldum. Psikolojim bozuldu. Bu kabusu daha fazla kaldıramayacağım. İş yerinde, evden çıktığımda her zaman takip ediyorlar. Valiliğe çıkıp derdimi anlatacağım. Kargaların 200 yıl kadar yaşadığını öğrendim. Hayatımın sonuna kadar bu işkenceyi çekemem'

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı