Belediyeyi 75 oyla kaptırınca gözyaşlarına boğuldu

Ardahan'da Belediye Başkanlığı seçimini 75 oy farkla Ak Partili Faruk Köksoy'a kaptıran CHP'li aday gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 04.04.2014 17:30 GÜNCELLEME 04.04.2014 18:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ardahan'daki toplam 45 sandıkta Ak Partili Faruk Köksoy'a 3 bin 395 oy, seçimi kaybeden CHP adayı Mete Özdemir'e 3 bin 320 oy çıktı.

Ak Parti adayı Faruk Köksoy ile aralarında bulunan 75 oy farkı itiraz eden Mete Özdemir, yeniden yapılan sayımda da sonuç değişmeyince üzüldü. İl Seçim Kurulu'nda da sonuç değişmeyince seçimi kaybetti.

OY FARKINI KAPATAMADIK

CHP İl Başkanlığı'nda Milletvekili Ensar Öğüt ve İl Başkanı İlimdar Senem ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Özdemir, "Küçük bir oy farkıyla seçimi kaybettiğimiz için peşini bırakmadık.

Bize oy veren insanların oyuna sahip çıkmak adına seçim sonuçlarını sonuna kadar takip ettik. Seçim kurullarına itirazlar ettik, oyları tekrar tekrar saydırdık. Çünkü bu kadar insanın vebali var.

Ne olduysa oldu deyip arkamızı dönüp gitmek hoş olmazdı. Sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıktık fakat aradaki oy farkını kapatamadık. Seçimi kaybettik ama gönlümüz şimdi rahat" diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • erol 10 yıl önce Şikayet Et
    lazerol. kardeşim kolay deyil tabi ben ak partiye oy verdim ancak az farkla kaybeden adaylarada üzülmüyor deyilim partisi önemli deyil ancak ikinci olanlar en azından halk tarafından kazanan kadar seviliyor demektir seçimi kaybedebilirsiniz sevgi kaybetmeişsiniz ya.
    Cevapla
  • yaşar ak 10 yıl önce Şikayet Et
    Ben Akpartiye rey verdim. Ama şu fotoğraf Chp ye vurma nedeni olamaz.. Demek ki vatandaşın oyunun değerli olduğu acıda olsa hissedilmiş. Bu durum vatandaşı önemsemeyen çizgilerini ayrı tutuyorum, saygı duymayı gerektirir manzara.
    Cevapla
  • ALPER AĞA 10 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. belediyeyi kazansaydı en fazla dans dersleri verirlerdi konserler düzenlerlerdi yapacakları tek iş bu 2 rekat namaz kıldırmayı özendirmezler salsa çaça yaparlar
    Cevapla
  • NurYolu 10 yıl önce Şikayet Et
    üzülmesini ağlamasını anlıyorum fakat . ne yaptıysak farkı kapatamadık biraz gülünc oy verme işlemi bittikten sonra tekrar saymayla oy artmaz syar dururusun :D
    Cevapla
  • Kadıoğlu25 10 yıl önce Şikayet Et
    ağlamak insani bir duygu. ama chp kazanamadığı için ben de çok sevindim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!