Ak Parti Ataşehir teşkilatı ağaçlandırdı

Ağaç orman haftasında Ataşehir Ak Parti teşkilatı ağaç dikti. Kayışdağı’nda 2 yıl önce yanan alanı Ak Parti Ataşehir teşkilatı ağaçlandırdı.

Ak Parti Ataşehir teşkilatı ağaçlandırdı
Ak Parti Ataşehir teşkilatı ağaçlandırdı
GİRİŞ 05.04.2016 09:59 GÜNCELLEME 05.04.2016 09:59

Ataşehir'in oksijen deposu Kayışdağı'nda aileleriyle bir araya gelen Ak Parti teşkilat üyeleri hem ağaç diktiler hem de aileleriyle güzel bir gün geçirdi.

Programda Konuşan İlçe Başkanı Mustafa Naim yağcı, "Çocuklarımızla birlikte geldik çünkü onların ağaç dikmesi bizler için çok önemli. Çocuklarımızın Ağaç ve Tabiat sevgisiyle büyümesini önemsiyoruz. Onların evlerinde dört duvar arasında bir çocukluk yaşamasını istemiyoruz. Ve bu alanı yavrularımız için ağaçlandırıyoruz. Çocuklarımızla birlikte bu ağaçlar büyüyecek toprağa, tabiata, yaşama yararlı olacaklar" dedi.

Programa ayrıca Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Muharrem Ödemiş, Fethi Balin, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk, Osman Boyraz ve İsmet Uçma’da katılarak beraberce ağaç diktiler. Ağaç dikimi işlemi sonrasın İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı’nın talimatıyla Tüm Ak Partiler Çevrede bulunan çöpleri elleriyle toplayarak önemli bir etkinliğide gerçekleştirmiş oldular.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi