Gaziosmanpaşa'ya uluslararası ödül

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen “Altın Küre Ödülleri” nde (GWA) kamu sektörü dalında Altın Küre ödülüne layık görüldü

Gaziosmanpaşa'ya uluslararası ödül
Gaziosmanpaşa'ya uluslararası ödül
GİRİŞ 09.11.2016 11:19 GÜNCELLEME 09.11.2016 11:19

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği (IPRA) tarafından düzenlenen “Altın Küre Ödülleri” nde (GWA) kamu sektörü dalında Altın Küre ödülüne layık görüldü.

Londra merkezli IPRA tarafından 1990 yılından bu yana düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nin ödül töreni bu yıl Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirildi. Ödül töreninde kamu sektörü alanında büyük ödül ise Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin oldu. Belediyemizce yürütülen ‘HOPEGOP – Gaziosmanpaşa Umut’ projesi, uluslararası alanda önemli ödül aldı. Halkla ilişkiler alanında dünya çapında akredite olan IPRA (International Public Relations Association) tarafından, Türkiye’den ödüle layık görülen resmi kurumlardan biri de Gaziosmanpaşa Belediyesi oldu. Ödülü Gaziosmanpaşa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Eroğlu aldı.

KAMU ALANINDA EN İYİ HALKLA İLİŞKİLER ÖDÜLÜ

Kamu alanında alınan eni iyi halklar ilişkiler ödülüne layık görülen ‘HOPEGOP-Gaziosmanpaşa Umut’ projesiyle, vatandaşın talebine göre kişiye özel hizmet geliştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, yapmış olduğu ev ziyaretlerindeki verilere göre vatandaşın ihtiyacı olan hizmeti üretiyor. Proje kapsamında sosyal yardımlar, engelli ve yaşlı hastaların ücretsiz olarak hastanelere taşınması, ücretsiz ambulans hizmeti, yenidoğan bebeklere hoş geldin ziyaretleri ve hediye takdimi, 40 yıllık çiftlere tekrar evlilik heyecanının hissettirilmesi, ‘Mutlu Anneler ve Huzurlu Anneler’ hamilelik eğitimleri, yaşlı ve yalnız yaşayanlara yönelik ücretsiz berber hizmeti, kimsesizlere evde temizlik hizmeti, ilçede nüfusu en yoğun olan yöre insanlarıyla memleketlerinde iftar programları düzenlemesi gibi çalışmalar yürütüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi