CHP'li belediyeden asfalt rezaleti!

Kartal Belediyesi'nin yaptığı asfalt çalışması sadece bölge sakinlerinin değil fotoğrafları gören herkesin tepkisini çekti. Vatandaşların kullanımına daha uygun olmasının yanı sıra görsel açıdan da daha iyi olan parke taşlarının üstleri CHP'li Kartal Belediyesi'nce asfaltlandı.

CHP'li belediyeden asfalt rezaleti!
CHP'li belediyeden asfalt rezaleti!
GİRİŞ 21.10.2018 17:15 GÜNCELLEME 21.10.2018 23:18
Bu Habere 216 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde özellikle sosyal medya üzerinden yayılan altyapı adımlarına yönelik yanlış uygulamalara bir yenisi daha eklendi.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ver herhangi bir bozulma, çökme emaresi göstermeyen parke taş döşeli koca sokak belediye ekiplerince asfaltlanarak adeta zifte boğuldu.

 

 

Parke gitti her yer simsiyah zift oldu

Sosyal medya üzerinden yayılan bir fotoğraf kısa sürede gündem olurken, binlerce kullanıcı belediyenin bu adımına tepki gösterdi.

Fotoğraflarda oldukça aydınlık görülen parke döşeli sokağın, Kartal Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı çalışanlarınca asfaltlanmasının ardından geldiği son durum da net bir şekilde görülüyor.



2 MİLYON TL'NİN ÜZERİNE ASFALT DÖKTÜLER

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ve herhangi bir bozulma, çökme emaresi göstermeyen, günümüzdeki maliyeti 2 milyon TL olan granit taşın üzerine asfalt döküldü.

Granit taş döşeli yoldaki yer yer bozulmaların, çok az maliyetli küçük iyileştirmelerle yeniden ilk günkü haline getirilebileceği öğrenildi.

YORUMLAR 216
  • medo 5 ay önce Şikayet Et
    Bu düzen böyle olduğu müddetçe, milletin milyonları, milyarları, hatta yüz milyarları daha çok çarçur edilir. Biri milyonlar harcar yapar, biri milyonlar harcar bozar. Şehir yönetme kabiliyeti olmayan, tek gayesi çalıp çırpma, partiye, yandaşlarına rant aktarma olan bir uyanık çıkar, ahmaklar sürüsü de onu seçer, biz de beş sene milletin parasını çarçur etmesini seyreder dururuz.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    hata ilk başta yapılmış araba geçen yola taş döşenmez ki
    Cevapla
  • hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    bilginiz eksik o taşlar özellikle buz tutabilecek yokuş olan yerlerde yol buz tutma oranı düşsün diye döşenir örneğin ılgaz dağı eski yolu 2. si o taşlar araç geçen yola döşenmez doğru ama hızlı araç geçecek olan yola döşenmez orassıda şehir içi ve hız limiti çok düşük gidilecek bir yer o sebeple taşın bir zararı yok asıl imamoğlunun yolunu yapmadığı hastanenin eski yolundaki taşlar araçlara zarar verirdi ki şükür devlet yaptı
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    bu resmen bir suç. savcılar bu olaya el atmalı.
    Cevapla
  • Alper Tolga 5 yıl önce Şikayet Et
    işi ehline vermezsen olacağı bu, daha ara sokaklarda yamanacak olan yerleri bile düzgün yapamıyoruz, hep şişirme işler, kanalizasyon bacalarını da asfalta denk getiremiyoruz,
    Cevapla
  • sss 5 yıl önce Şikayet Et
    neresinden bakarsan bak israf. granit zemin konforsuz ama üzerine asfalt dökülmez. 2 gün sonra da asfalt bozulur yeniden yapılır. granit taşlar sökülüp alt yapı asfalta uygun hale getirilip öyle asfaltlama yapılmalıydı. gerçekten yazık. ve neredeyse tüm belediyelerde bu israf var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu