'Selam', hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu

Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Selam', hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip olan filmi 3 günde bakın kaç kişi izledi.

'Selam', hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu
'Selam', hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu
GİRİŞ 02.04.2013 10:55 GÜNCELLEME 02.04.2013 10:55

2013 yılının en iddialı filmlerinden 'Selam', 294 salonda vizyona girerek bu hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. Selam, 29 Mart - 31 Mart tarihleri arasında 255 bin 113 kişi tarafından izlenerek, 3 günde 1 milyon 906 bin 168 TL hasılat elde etti.

Yönetmenliğini Levent Demirkale'nin yaptığı, başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü ve Burçin Abdullah'ın yer aldığı film, idealleri uğruna sevdiklerinden, ailelerinden, evlerinden, yurtlarından ayrılarak 3 farklı kıtaya doğru yola çıkan Harun, Adem ve Zehra öğretmenin hikayesini konu alıyor. Çekimleri Asya, Afrika ve Avrupa'da gerçekleştirilen 'Selam' filmi, 3 ayrı kıtada ve 4 farklı ülkede çekilen ilk Türk filmi olma özelliğine sahip.

Dünyada kimsenin gitmek istemeyeceği, savaşların, açlığın ve fakirliğin yaşandığı ülkelere gözlerini kırpmadan giden öğretmenlerin öyküsünün anlatıldığı 'Selam'ın yapımcılığını Sabri Koç, konsept danışmanlığını ise Haluk Örgün üstleniyor. Senaryosunu Necati Şahin'in yazdığı 'Selam' filminin dağıtımını Warner Bros yapıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı