Diriliş Ertuğrul 2016'da vizyonda

Milyonlarca kişinin severek izlediği Türk dizisi 'Diriliş Ertuğrul' 2016 sinema olacak.

GİRİŞ 26.12.2015 17:19 GÜNCELLEME 26.12.2015 17:33
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

TRT'de yayınlanan ve büyük ilgi gören "Diriliş Ertuğrul" dizisinin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ, dizinin film projesinin Haziran 2016'da beyaz perdede izleyicilerle buluşacağını bildirdi.

Bozdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diriliş Ertuğrul dizisine olan ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'de bu tarz yapımların özlendiğini belirtti.

"İzleyici hasretti, çünkü maalesef kendi değerlerini ekranlarda göremedi" diyen Bozdağ, izleyicinin bu yüzden kendi tarihini, kendi hikayesini başarılı bir şekilde yansıtan bu projeye sahip çıktığını söyledi.

Diziyle yakalanan bu başarının devam edeceğini ifade eden Bozdağ, "Haziran ayında Diriliş Ertuğul'un filmini yapmayı planlıyoruz, nasip olursa. Çünkü diziyi 3 sezon yapmayı planlamıştık. 3'üncü sezon sonunda da Diriliş Ertuğrul devam eder mi, etmez mi, tekrar oturup düşüneceğiz. Ancak Diriliş Ertuğrul'un film projesi, haziran ayında hayata geçirilecek" şeklinde konuştu. 

Film, Orta Asya'da çekilecek

Sinema filmine ilişkin bilgi veren Bozdağ, "Orta Asya'da çekmeyi düşünüyoruz. Sinema olduğu için daha görkemli bir hale getirmeyi planlıyoruz. Şu ana kadar görülmemiş bir iş yapmayı hedefliyoruz, İnşallah başarırız" dedi. 

Bozdağ, sinema filminde çekim zamanı uzun olduğu için daha rahat hareket edebileceklerini anlatarak, "Şu anda bir haftada 120 dakikayı veriyoruz ama sinema filminde 1-1,5 ayda 120 dakikayı çekeceğimiz için daha büyük bir prodüksiyon, görsel kalite ve daha sağlam bir alt yapıyla izleyiciyle buluşacağız" açıklamasında bulundu.

"Alparslan Malazgirt'in çekimi 2017'de başlayacak"

Diğer film projelerine de değinen Bozdağ, "Alparslan Malazgirt" filminin de hikayesinin bittiğini, senaryo aşamasına geçildiğini söyledi. 

Alparslan'ı kim oynayacak?

Bozdağ, "Ön hazırlığına başlandı, 1 yıl nihayetinde çekmeyi planlıyoruz. Yine çok büyük çapta bir proje olacak. Ocak 2017'de ilk çekimi başlayacak. Dört mevsim olarak çekmeyi planlıyorum. Alparslan'ı oynayacak kişinin, kim olduğunu söylemeyeceğim ama kafamda belirledim" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 30
  • zeynep 8 yıl önce Şikayet Et
    ben hayraniyim dirilis ertugrulun bitmesini istemem yoksa biterim
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    3 sezon çok kısa bu kadar izleyicisi varken hemen bitömemesi lazım izleyici oyunculara mekanlara diziye alışmışken bitmesi hüsran olur resmen diriliş ertuğrulda yeni dizi olan alparslanda ikiside olsun ekranda .
    Cevapla
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    hayran oldugum bu diziyi üc zezön gibi kisa buserde bitmemesilazim
    Cevapla
  • Tkyrykyyldz 8 yıl önce Şikayet Et
    Adi guzel mehmet abi, Dirilise Ismail hakki cok uyardi ..nacizane sonunda son yazmayan hikayemde 5 karakterden biridir Ismail hakki abi.. Hayirlisi
    Cevapla
  • AHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    kurtuluş savaşına kadar yolu var hadi be kim tutar sizi birde bu tip dizileri çok uzun tutmamak lazım sonra aşk meşk işine dönüyorsunuz filmi mahfediyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!