Kurtlar Vadisi'nin yeni filmi geliyor!

Yıllardır izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi, sinema filmlerine bir yenisini daha ekliyor.

Kurtlar Vadisi'nin yeni filmi geliyor!
Kurtlar Vadisi'nin yeni filmi geliyor!
GİRİŞ 01.02.2016 13:40 GÜNCELLEME 01.02.2016 13:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi hayranlarını sevindirecek haber Milliyet yazarından geldi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sefa Karahasan bugünkü köşe yazısında bu sene içerisinde ‘Kurtlar Vadisi Kıbrıs’ adlı bir sinema filmi çekileceğini duyurdu.

İŞTE O YAZI

‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin başrol oyuncusu, Polat Alemdar’ı olarak bilinen Necati Şaşmaz, Kıbrıs aşığı bir insan. fırsat buldukça Kıbrıs’a gidiyor. Hem tatil hem iş. Son dönemlerde Kuzey Kıbrıs’ın dünyada sesinin duyulması konusunda çok çabaları oldu. Özellikle Balkanlar da ciddi reklamlar yaptı.

Hatta Fahri Turizm Elçisi olarak da görevlendirildi. Ancak ‘popülizme’ yenik düşüldü, yeni hükümet Şaşmaz’ın ‘Fahri Elçiliği’ni iptal etti. Eski Turizm Bakanı Ünal Üstel’in de yakın dostu. Sayın Bakan, Kuzey Kıbrıs’ın turizm elçiliği konusunda çok şey kazandırdı. Görevden ayrıldıktan sonra da Şaşmaz’la temaslar sona ermedi.

Necati Bey’in gelecek dönemlerde ‘Kurtlar Vadisi Kıbrıs’ adlı bir sinema filmi çekme düşüncesi olduğunu biliyordum. Uzun zamandır, gündemin yoğunluğunda yazamadım. Necati Şaşmaz’ın bu yönde, Kıbrıs’ta temasları oldu. Olumlu yanıtlar aldı. Ki Kıbrıslı olmasa bile Kıbrıslı kadar Kıbrıs’a yakın biri. Edindiğim bilgiye göre bu sene içerisinde film için start verilecek. Filmin 1974 yılındaki Barış Harekatı’nı konu alması düşünülüyor. Ama değişiklikler de olabilir.

YORUMLAR 5
  • ....vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal be necati şaşmaz film yapar da izlenmez mi? Kralsın abi :)))) Seni çok seviyorum
    Cevapla
  • dunyanin sonunda 8 yıl önce Şikayet Et
    yeter beee bitsin artik bu zimpirti da
    Cevapla
  • zeze 8 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi sur-kurtlar vadisi cizre-kurtlar vadisi silopi daha bunlar var. gerçi polat alemdarı oralara yollasak ya iyi olmaz mı? adam kurşun geçirmiyor. :))
    Cevapla
  • Cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    İzleriz.
    Cevapla
  • doğan 8 yıl önce Şikayet Et
    geliyoda bize mi geliyo kendi cebine geliyo polat alemdarın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar