Cildin ilacı 'pestil' maskesi

Eskiden ev hanımlarının doğal yöntemlerle deneyerek buldukları güzellik formülleri, yeniden değer kazandı.

Cildin ilacı 'pestil' maskesi
Cildin ilacı 'pestil' maskesi
GİRİŞ 17.02.2013 11:59 GÜNCELLEME 17.02.2013 11:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özellikle meyve ve sebzeler, yeni nesil güzellik maskelerinin ham maddesini oluşturuyor. Doğal yollarla ve pratik şekilde cildini korumak isteyen kadınların en büyük yardımcısı, ellerinin altındaki meyve ve sebzeler oluyor.

Ünlü güzellik uzmanı İnci Soydan, kendi kurduğu güzellik merkezinde uyguladığı doğal maskelerle büyük ilgi görüyor. 

Boza, ekmek, kestane ve nar maskeleri hazırlayan Soydan, şimdi de pestil maskesi ile müşterilerine cilt güzelliği sunuyor. Soydan uygulanan maskelerde doğal malzemelerin kullanılmasına dikkat çekiyor.

İNCİ SOYDAN: ''PESTİLİN ANTİOKSİDAN ÖZELLİĞİ ÇOK ÇOK FAZLA''

Pestilin cilde faydaları hakkında bilgiler veren Soydan, ''Pestilin antioksidan özelliği çok çok fazla. Kaynatılıp sonrasında kurutulmasıyla birlikte bunun besin değerinin arttığını hepimiz biliyoruz. Hazırlamış olduğumuz karışım buna baz olarak sivilceli ve alerjik ciltler için çok iyi bir yatıştırıcıdır. Ama biz bunu pestille de desteklediğimiz zaman kat ve kat artıyor. Bu karışım aynı zamanda gençlik iksiri olarak da kullanılabilir. Bu karışım cilde uygulandığı zaman yeniden yapılanma ve gençleşme ortaya çıkıyor'' diyor.

Doğal yiyeceklerle yapılan maskeleri cilde büyük fayda sağladığını savunan Soydan, ''Bizim yaptığımız şey sadece bununla sınırlı değil, 3 seans 5 seans ve 10 seans olarak şeklinde kürler almaktayız. Hazırladığımız kürler sonrasında eğer cilde akne varsa onu çok sağlıklı bir hale gelmesini oluşturuyoruz. Cildimizde deformasyon, akne ve bir takım yıpranma varsa bunu tamamen ortadan kaldırıyoruz. Ama bu her cilt yapısına göre değişiyor. Bunu tek maske olarak uygulamıyoruz. Yine doğal olarak her şeyi uyguladığımız zaman etkisini mucizevi bir şekilde kendisini gösteriyor'' ifadelerini kullanıyor.

PESTİL MASKESİNİN ÖZELLİKLERİ

pestil vücut doku ve hücrelerinin yenilenmesinde, cildin su dengesinin korunmasında, vitamin ve mineral yönünden ciddi destek sağlanması ile birlikte pestilde bulunan güçlü antioksidan etki mucizevi bir şekilde cilde gençlik iksiri niteliğini taşıyor. Pestil maskesi A, B ve D vitaminleri ve birçok minerali bünyesinde barındırıyor.

GÜZELLİK UZMANI İNCİ SOYDAN KİMDİR?

Güzellik ve sağlık sektöründe 20 yıllık bir geçmişi olan İnci Soydan ismi bu süreç içinde tescilli bir markaya dönüştü. Bu 20 yıllık süre içinde binlerce kişiye hizmet veriyor. İlk olarak Antalya'da ''İnci Soydan Form Club'' adıyla açılan merkez, açıldığı günlerde Türkiye'nin en kapsamlı merkezi olma özelliği taşıyordu.

Açıldığı zamanın 10 sene ötesinde bir vizyonla açılan merkezde, sektörel birçok ilk Antalya'ya tanıştırdı. Akdeniz bölgesinin M.E.B'na bağlı ilk güzellik kursu da yine İnci Soydan oldu.

İnci Soydan'ın kadrosunda yer alan profesyoneller, İnci Soydan'ın açtığı yolda ilerleyerek bugün sektörde çok başarılı konumlarda hizmet veriyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Fevzi Demirci 11 yıl önce Şikayet Et
    arap yağı bol bulunca. pestil maskesiymiş. pestil diyarından geliyorum böyle bir şey ne gördüm ne duydum. bu parayı bol bulan sonradan görmelerin nimete şükürsüzlüğünün bir yansıması.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı
ABD ve İran'dan gizli toplantı