Erdoğan: Türkiye'ye yapılmış bir saldırıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'de Türk-Cezayir İş Forumu'nda işadamlarına seslendi.

GİRİŞ 20.11.2014 00:35 GÜNCELLEME 20.11.2014 04:35
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yaptığı barbarca saldırıyı hep birlikte üzülerek yaşadık. 'Bize ne' deme lüksümüz var mı  'Filistin'in meselesi bizi ilgilendirmez' deme imkanımız var mı  O saldırı, Türkiye'ye yapılmış bir saldırıdır. 

Çünkü Mescid-i Aksa Filistinlilerin değil, hepimizin ortak mescidi, hepimizin en kutsal mekanlarından biridir. Kendi mescitlerimize, camilerimize kirli postallarla girmek neyse Mescid-i Aksa'ya girmekte aynen odur" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da yaşanan büyük değişiklikle ilgili olarak bizim önümüzdeki en önemli soru şudur: Bu değişimi bu bölgenin halkları mı kontrol edecek, yoksa son asırlarda yaşadığımız gibi dışarıdan birileri mi değişimi kontrol edecek? Hepimiz çok çok iyi biliyoruz ki biz kendi sorunlarımıza ithal çözümler ürettiğimizde sorunlar çözülmüyor. Hatta daha da derinleşiyor.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • bozo1041 9 yıl önce Şikayet Et
    kınayalım kınaya kınaya zaten kınalı kuzu olduk
    Cevapla
  • MUSA 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu en hafif yapılacak şey ( lafla bir şey yapma ) durumundan çıkıp eylem yapsak diyorum. Lafla peynir gemisi yürümüyor.Yaptırım lazım , adamlara korku salmak lazım.Bizden korkmalarını sağlamak lazım.Allah dünyada çalışana veriyor.Yahudi , müslüman ayrımı yapmıyor.Müslümanlar da yeterli çalışmayı yapmıyor.
    Cevapla
  • çok iyi ayar verilir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bugün İsrail bir başka gemimize saldırıp vatandaşlarımızı öldürse recep tayyip erdoğan yine ayar verecek. Tamamen danışıklı dövüş. Suriyeden top mermisi düştüğü vakit misliyle karşılık veriyoruz misliyle karşılık veriyoruz bundan sonra böyle diyorsun. İsrailin de 1 gemisini batırsaydık ??? Ecdadımıza yakışır mı İsrail'den korkmak? Anca ayar. Allah zaten İsrail'i yok edecek ama recep tayyip erdoğanın eliyle değil o kesin. Selametle.
    Cevapla
  • ayarmış 9 yıl önce Şikayet Et
    :=)) tv lerde atıp tutma bol ama sayın erdogan cocuklarının gemıcıklerı neden ısraıl lımanlarına mal tasır onu acıklayamaz
    Cevapla
  • Mehmet Yavaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayar verdik ne oldu? İsrail adam mı oldu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında