Rusya vize serbestisini askıya aldı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile vizesiz seyahat anlaşmasını 1 Ocak itibarıyla askıya aldıklarını açıkladı.

Rusya vize serbestisini askıya aldı
Rusya vize serbestisini askıya aldı
GİRİŞ 27.11.2015 15:48 GÜNCELLEME 27.11.2015 16:24
Bu Habere 94 Yorum Yapılmış

Rusya ile Türkiye arasında 2010’da imzalanan anlaşmayla karşılıklı olarak vize uygulaması kaldırılmıştı. İki ülke vatandaşları 90 gün içinde 30 günü geçmeyen seyahatlerinde vize almadan giriş yapabiliyordu. 

Dönemin Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev, Türkiye ile Rusya arasında turistik vizenin kaldırılmasını “tarihi bir anlaşma” olarak tanımlamıştı.

YORUMLAR 94
  • gerçek 8 yıl önce Şikayet Et
    ilerde müttefik olalım diye çok yalvaracaksın ama çok geç olacak.
    Cevapla
  • gurbetci turanci 8 yıl önce Şikayet Et
    cennet vatanimizda bedavaya tatil yapip gidiyorlar..asil biz vize uygulamaliIz bizde ambargo uygulamaliyiz rus gazini almayarar kazakistandan yeni hat cekelim turkiye uzerinden
    Cevapla
  • Süleyman Selimoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğal gaz için derhal yeni kaynaklar bulup Rus doğal gazını almayalım, Türkiye üzerinden pazarlanmasına müsaade etmeyelim. Rusya'dan aldığımız herşeyi boykot edelim. Gerekirse boğazlardan Rusya'ya ulaşıma izin vermeyelim.
    Cevapla
  • Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya bu yaptığı uygulamalarla Türkiye'nin Suriye de Türkmenlerin katliamına seyirci kalmasını elini kolunu bağlamasını sağlamaya çalışmakta derhal Suriye de etkili Türkmen kardeşlerimizin katliamına seyirci kalmayacağımızı aktif göstermemiz gereklidir yoksa herkes aynı yolu izler. Güvenlikli bölge derhal kurulmalıdır. Her geçen saniye aleyhimize işlemeye devam etmektedir..
    Cevapla
  • Admin 8 yıl önce Şikayet Et
    Elimizdeki abd uçakları ile mi kafa tutuyoruz Rusya'ya adamlar nükleer güç ve etrafinizi sarmış ve nato ve abd ise piyasada yok böyle bir ortamda Türkiye abd ve natoya rest cekmeli ve rusya ile ittifak yapmalı ya da Çin ile müttefik olmalı
    Cevapla
  • Muttaki 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he.. sen istedin diye öyle yapalım hemen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ateşkes anlaşması için "Türkiye ve Rusya'nın garantörlüğünü istiyor" iddiası
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi