Erdoğan noktayı koydu: Bu hafta neticelendirilecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400'ler konusunun bu hafta sonuçlandırılacağı bilgisini verdi.

GİRİŞ 11.12.2017 21:56 GÜNCELLEME 11.12.2017 22:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmenin ardından yapılan ortak basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan S-400'lerle ilgili gelinen durum konusunda bilgi verdi.

"S-400 KONUSU BU HAFTA NETİCELENDİRİLECEK"

Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

S-400 konusunda da ilgili arkadaşlarımız, gerekli çalışmayı yapmak suretiyle bu hafta içinde bir araya gelip konuyu neticelendireceklerdir.

YORUMLAR 10
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar tamam yerli yapalimda ama hemen 3 yada 5 yılda yapilacak bir sey degil.mesela rusya bu ise sovyetler zamaninda başladı.ama rusyadan alip ona bakarak daha iyisini 3 yada 5yilda yapabiliriz.Biraz sabirli olmayi bilmeliyiz.Devletimizin,Reisimizin bildigi bir seyler var muhakkak.
    Cevapla
  • teoman 6 yıl önce Şikayet Et
    S 400 lerde var bit yeniği bana göre türkiyeye teslimatı yapılmadan savaş acarlar gibi.. putıne hiç güvenmiyorum dün esatı sıvazlıyordu deaşı bugun şirin görünüyor bize...düşmanlarımızla ilk müttefik o olur..çünkü aklında sıcak denizler var
    Cevapla
  • iibo 6 yıl önce Şikayet Et
    IMF e verdiğimiz parayı geri alalım oraya verelim
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu ruslara vereceğeniz paranın 10 katı fazlasını harcayın ama biz yapalım.. s 400 yapan akıl bu sistemi geçecek füzeyide yapmıştır.. hiç güvenmiyorum... vatan sever mühendislere çok iş düşüyor Rabbim akıl fikir versin...
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes 200 tl vereceğine kafa kafaya verse s1000 yapariz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki