NATO'dan flaş Rusya kararı

NATO, Rusya ile tüm askeri ve sivil ilişkilerin askıya alındığını duyurdu.

NATO'dan flaş Rusya kararı
NATO'dan flaş Rusya kararı
GİRİŞ 01.04.2014 18:28 GÜNCELLEME 01.04.2014 19:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

NATO dışişleri bakanları toplantısının açılışında konuşan NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, sınırları yeniden çizmek için güç kullanmaya hazır olduğunu gösteren Rusya ile ilişkilerin eskisi gibi süremeyeceğini söylemişti.

Bu bölgedeki güvenlik ve istikrarın nasıl korunacağını ele alacaklarını ifade eden Rasmussen, "Rusya, sınırları yeniden çizmek ve Avrupa'da fay hatlarını yeniden oluşturmak için güç kullanmaya hazır olduğunu gösterdi. Bu, Rusya'nın uluslararası taahhütlerine ve uluslararası hukuka aykırıdır." demişti. Rusya'nın meydan okumasına karşı koyulması gerektiğini ifade eden Rasmussen, kolektif savunma taahhüdünü bir kez daha teyit edeceklerini belirterek, "Teyakkuzda ve hazır olacağız, her türlü tehdide karşı kendimizi savunacak ve caydırıcı olacağız." diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • hüseyin barış 10 yıl önce Şikayet Et
    DANIŞIKLI DÖVÜŞ. Kırıma karşılık bakalım amerika hangi ülkeyi işgal edecek.Bunlar her ne kadar birbirlerine atıp tutsalar da amaçalrı dünyayı paylaşmaktır.Nato ve BM. hikaye...
    Cevapla
  • tankoy oytun 10 yıl önce Şikayet Et
    boğazları rus savaş gemilerine kapatalım.. tabii ki nato kararıyla. ve rusya tarafındaki tüm ülkelere...
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    HİKAYE,. abd ile rusya, chp ile mhp(bahçeli) gibidir. gizliden aynı amaca hizmet eder. ukrayna denilen kırım yarımadası ve körfez rusyaya yarar, abd ye yaramaz. dolayısı ile abd numara yapıyor. insanlar bir müddet sonra unutunca herşey normale döner. yavaş yavaş irtibat yeniden başladı derler. rusya - abd tekrar dost olur he , he , he.
    Cevapla
  • ct 10 yıl önce Şikayet Et
    gasprom. Türkiye'nin alternatif doğalgaz hatlarının stratejik önemi bir kez daha önem kazandı. Karşı çıkan Avrupa şimdi desteklemezse akılsızlık eder.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor