Suriye'deki Rus uçaklarına yeni emir!

İdlib'de Su-25 tipi bir Rus savaş uçağının muhalifler tarafından düşürülmesinin ardından, Suriye'deki Rus uçaklarına daha yüksek irtifada uçmaları yönünde yeni bir talimat verildi.

Suriye'deki Rus uçaklarına yeni emir!
Suriye'deki Rus uçaklarına yeni emir!
GİRİŞ 05.02.2018 16:18 GÜNCELLEME 05.02.2018 16:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Rus İzvestiya gazetesi, İdlib'de Su-25 tipi bir Rus savaş uçağının Suriyeli muhalifler  tarafından düşürülmesinin ardından, Suriye'deki Rus uçaklarına daha yüksek irtifada uçmaları yönünde yeni bir talimat verildiğini yazdı.

İzvestiya gazetesinin Rusya Savunma Bakanlığı'ndan kaynaklara dayandırılan haberinde, Suriye'de hava operasyonları düzenleyen Rus uçaklarına, bir güvenlik önlemi olarak 5.000 metre yüksekliğin üzerinde uçmaları yönünde bir talimat verildiği belirtildi.

 

 

YORUMLAR 17
  • öso coştu 6 yıl önce Şikayet Et
    öso kendi silah üretim tesislerini kurdu. drone dan tutunda füzeye ve uzun menzilli toplar ve zırhlılar yapıyorlar. hatta bir kaç çeşit yeni tür füzeler denediler.
    Cevapla
  • ağır kayıplar 6 yıl önce Şikayet Et
    esed askerleri suriyede ikinci defa ağır kayıplar verdi. çok sayıda esed askeri öso ve suriye halkı tarafından öldürüldü.
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    Rus uçaklarınını kapasite-kaabiliyet ölçümü yapılıyor, yaptıran ABD
    Cevapla
  • Zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Cehennemin dibine kadar uçsunlar. Yerlerin de göklerin de rabbi Allah'tır. "Sakın Allah'ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Bilakis onları gözlerin dehşetten donup kalacağı bir güne erteliyor." Çocuk katleden işgalci Rus katiller tüyü bitmemiş yetimlerin feryadı karşısında yerin dibine batacak. Ve İran, esed, ABD, PYD, IŞİD hepsi de şeytanın yoldaşı aşağılık katiller.
    Cevapla
  • Serdar Ç. 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha geçenlerde türk ler çok yüksek irtifada uçuyorlar, hedefleri vurma oranları düşüyor diye tsk ya laf atanlar bunlar değilmiydi? Uçak düştükten sonra gelmişler yola.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı