PYD eski eşbaşkanı Salih Müslüm'ün yeni durağı

Türkiye’nin hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkardığı terör örgütü PYD’nin eski eşbaşkanı Salih Müslim'in Danimarka'ya gideceği açıklandı.

PYD eski eşbaşkanı Salih Müslüm'ün yeni durağı
PYD eski eşbaşkanı Salih Müslüm'ün yeni durağı
GİRİŞ 09.03.2018 21:44 GÜNCELLEME 09.03.2018 21:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin hakkında kırmızı bültenle arama kararı çıkardığı terör örgütü PYD’nin eski eşbaşkanı Salih Müslim, Avrupa’daki temaslarına devam ediyor. Çekya’nın başkenti Prag’da yakalandıktan sonra Türkiye’nin iade talebine rağmen serbest bırakılan Müslim’in bu seferki durağının Danimarka olacağı kaydedildi.

PARLAMENTODA OLACAK

Danimarka parlamentosunda grubu bulunan Birlik Listesi Dış Politika Sözcüsü Sören Söndergaard, Müslim’in önümüzdeki pazartesi günü Danimarka Parlamentosunda bir dizi görüşmeler gerçekleştireceğini söyledi. Salih Müslim’in Danimarka’ya geleceği tarih ise kesin olarak açıklanmadı.

Söndergaard, Müslim’in, Danimarka’da korkmasına gerek olmadığını söyledi, Müslim’in hukuksal haklarının korunması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek Danimarka’da gözaltına alınmasını beklemediğini belirtti. 

 

 

YORUMLAR 21
  • bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'dan gitmesine gerek yok ki orada da el üstünde tutarlar, Avrupa'nın hangi ülkesine gidersen git sana iyi bakarlar, nede olsa Avrupalı teroristi sever.
    Cevapla
  • Dr Bilen 6 yıl önce Şikayet Et
    Koca dünyaya sığmadın hain, beter ol inşallah.
    Cevapla
  • 57.Alay 6 yıl önce Şikayet Et
    Cook severler seni orda salih dikkat et kendine.
    Cevapla
  • As1 6 yıl önce Şikayet Et
    Varsin Cehennem Sen ve senin gibileri icin acik kalsin Hainlerin yeri Mazlumlarin hakkini Alanin yeri icin yasasin Cehennem Helak olun sonsuza Kadar
    Cevapla
  • Aziz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah ulan ah! sıkın kafasına meseleyi bitirin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi