ABD halkına çağrı: Dua edin, gittikçe kötüleşiyor

ABD'de Reagan ve Bush dönemlerinde başkanlara danışmanlık görevinde bulunan eski Danışman Wehner, Trump’la ilgili tespitlerini paylaşarak Amerikan halkına “ülkemiz için dua edin” çağrısı yaptı.

ABD halkına çağrı: Dua edin, gittikçe kötüleşiyor
ABD halkına çağrı: Dua edin, gittikçe kötüleşiyor
GİRİŞ 20.08.2018 17:45 GÜNCELLEME 20.08.2018 17:46
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

ABD'de Ronald Reagan ve George H.W. Bush dönemlerinde başkanlara danışmanlık görevinde bulunan eski Danışman Peter Wehner, Trump'ın Beyaz Saray'a girdiğinden beri daha ''tuhaf'' ve ''dengesiz'' olduğunu gözlemlediğini söyledi.

Wehner, Trump'la ilgili tespitlerini Twitter üzerinden paylaşarak bununla yetinmedi ve aynı zamanda Amerikan halkına ''ülkemiz için dua edin'' çağrısı yaptı.

 

 

Trump'ın sağ ve sol kanattan düşmanlarına gün boyu Twitter üzerinden saldırılarını takip eden, geçmişte ise ahlak ve Kamu Politikaları Merkezi'nde çalışan Wehner, Başkan'la ilgili çok eleştirel paylaşımlarda bulundu.

''SONUNDA PATLAYACAK VE BİR KRİZ YARATACAK''

''Bu durum iyi sonuçlanmayacak'' diyen eski danışman, ''Bay Trump başkan olduğundan bu yana duygusal/psikolojik olarak iyi değil. Durumu gittikçe kötüleşiyor. Daha tehlikeli, tuhaf ve dengesiz olmaya başladı. Bir noktada patlayacak ve patladığında bir kriz yaratacak'' diye yazdı.

MSNBC program sunucusu Joe Scarborough da Wehner'in tweetini paylaştıktan sonra şöyle yazdı:

''Trump'ı yıllardır tanıyan ancak onun politik kariyerinde ya da Cumhuriyetçi kanatta bir payı olmayan herkes aynı şeyi söylüyor. Trump iyi değil ve son 18 yıldır giderek daha da kötüleşiyor.''

Wehner son olarak CNN televizyonunda bir programa çıkarak Trump'ın savunucularına kızdı ve sunucu Brooke Baldwin'e dönerek: ''Donald Trump'ı savunmaya gelince bu insanların bir sınırı yok'' dedi.

YORUMLAR 79
  • mertkaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Danışman Peter Wehner ülkemiz için dua edin diyor o ülke onların değilki kızılderelileri öldürdüler.. ülkeye el koydular..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump, Türkiyeye ,Türk Milletine bulaşmayacaktı,Türk,ün Ata,sı Yenilmez OğuzKağan (Zülkarneyn diye Kur-andada geçer.) Zamanında Çinliler bulaştı Çin Seddini yaptılar, Amerika bulaştı bakalım önümüzdeki Günler neler gösterecek,çünkü Hz.Mehdinin Ordusunun Büyük bölümünü oluşturacak Biz Türklerin İslamın Öncüsü ve lideri olduğumuzun Hadis,i Şerifini Hz. Peygamberimiz 1400 küsür yıl önce bildirmiştir.
    Cevapla
  • Hak1 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulur ulur kendi başını yer inşaallah
    Cevapla
  • omrdes 5 yıl önce Şikayet Et
    rabbim daha kötü etsin..
    Cevapla
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki dua ediyoruz, Allah'ım şu katil ve kâfir sürüsü ABD''yi parçala insanlık kurtulsun.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Amiin .. Dünya kurtulur ,Huzur bulur bu kafirlerden!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak