O ülkeden Türkiye hamlesi! Resmen açıklandı

Jandarma Komutanlığı envanterinde bulunan Mi-17 helikopterlerinin Ukraynalı Motor Siç şirketi tarafından modernize edileceği açıklandı.

O ülkeden Türkiye hamlesi! Resmen açıklandı
O ülkeden Türkiye hamlesi! Resmen açıklandı
GİRİŞ 05.09.2018 17:44 GÜNCELLEME 05.09.2018 17:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Türk jandarmasının kullandığı 17 adet Mi-17 tipi helikopterin onarım ve modernizasyonunun Ukraynalı Motor Siç şirketi tarafından yapılacağını duyurdu.

Avakov Twitter mesajında, "Ukrayna, Türk jandarmasının 17 adet Mi-17 helikopterinin 40 milyon dolar tutarındaki onarım ve modernizasyon ihalesini kazandı. Biz hava taşıtları alanında eşsiz bir yetkinliğe sahibiz. Türkiye ile iş birliği bizim startejimiz" açıklamasını yaptı.

 

 

Ukraynalı Bakan, Türk helikopterlerinin onarım ve modernizasyonunun Ukrayna’nın doğusundaki Sumı iline bağlı Konotop ilçesinde bulunan fabrikada yapılacağını duyurdu.

Ukrayna İçişleri Bakanı Avakov, dün Ankara’da resmi temaslarda bulunmuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • mardinRTE 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberleri okuyunca üzülüyorum.Bir Ukrayna gibi neden olamıyor bu son Osmanĺı.Yerli maĺı kullanarak yada bazı lux harcamaları kısıtlayarak elimizi taşın altına koyabiliriz millet olarak.Almanya bütçe fazlası veriyorsa bu sadece devletin değil halkın da başarisıdır.Apple,s8,audi,jip vb. meraklısı olduğumuz surece dünya çapında motor uretmemiz imkansiz
    Cevapla
  • ANaliz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı şirketler türkiyede market işletir manavcılık yaparsa herhangibir teknoloji yatırımı yapmadan türkiyedeki az olan sanayi kuruluşlarını satın alırsa bizden bir cacık olmaz sistemimmiz zengini daha zengin yapar yeni güçlü bir orta sınıf yaratamazsa o zaman kusura bakmayın sizin ekomi yönetiminiz çamura battı demek oluyor.
    Cevapla
  • şeref 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakın yaptırmayın geçenlerde bir çok ülkeyi ortada bıraktılar.Eleman yok ürün yok.
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    bunların eline birşey vermeyin emanet etmeyin her türlü kötülüğü yaparlar kendi miz yapalım ne yapacaksak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor