Yunanistan'dan ABD'ye skandal teklif!

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Amerikalı mevkidaşına şaşırtıcı bir teklifte bulundu. Kammenos, "ABD'nin yalnızca Suda Körfezi'nde değil, Larissa, Volos ve Aleksandrapolis'te daha kalıcı bir şekilde askeri güç konuşlandırması Yunanistan için önemli" dedi.

Yunanistan'dan ABD'ye skandal teklif!
Yunanistan'dan ABD'ye skandal teklif!
GİRİŞ 10.10.2018 15:09 GÜNCELLEME 10.10.2018 15:11
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, ABD'nin ülkesinde daha fazla üstte kalıcı askeri güç bulundurmasını önerdi. Kammenos, dün ABD Savunma Bakanı James Mattis ile ABD Savunma Bakanlığı'nda (Pentagon) bir araya geldiği görüşmede, Yunanistan'ın ABD'yi tek güvenilir stratejik ortak olarak gördüğünü belirtti.

Kammenos, "ABD'nin yalnızca Suda Körfezi'nde değil, Larissa, Volos ve Aleksandrapolis'te (Dedeağaç) daha kalıcı bir şekilde askeri güç konuşlandırması Yunanistan için önemli" ifadelerini kullandı. 

 

 

ABD'nin şu anda Girit Adası'ndaki Suda Körfezi donanma üssünün yanı sıra Larissa'daki hava üssünde İnsansız Hava Aracı (İHA) birimleri bulunuyor. 

Geçen hafta ABD'nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt, Dedeağaç'a ziyarette bulunmuştu. Pyatt, ziyaretin ülkesinin bölgeye yönelik yoğun ilgisinin göstergesini olduğunu belirterek, ABD'nin bazı askeri güçlerini stratejik öneme sahip bölgeye taşımasından dolayı memnuniyetini dile getirmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • tarık akın 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ; buna karşılık olarak, Rusya ile ortak bir zeminde Lübnan'a , kuzey ve güneyinde 2 adet olmak üzere ve işgale uğramadan evvel Lübnanın daveti ile , Deniz unsurları, Topçu roketleri, Atmaca versiyonları başta olmak üzere deniz-hava hedeflerine yönelik seyir füze sistemleri, savunma-saldırı ve haberalma radarları ile beraber çeşitli profesyonel tim ve görev gücü unsurları yerleştirmesi ŞAH-MAT OLUR!
    Cevapla
  • Dadas 25 5 yıl önce Şikayet Et
    lan yorgolar aklinizi basiniza alin abd ye parmagi verir sez koluz kanadiz kopar Türkiyeyi komsunuzu mumlan arar siz.siz istersen ülkenizin tapusunuda verin zaten batmis ülke ha ab almis ha abd zaten ab ye olan borcunuz ülkeyi sat saz an ca düzelir yani kisaca sizi kim kulanir belli.
    Cevapla
  • deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    hepinizin sonu gelecek
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke gitseler sürekli başımız bela açıyor bunlarla uğraşıyoruz biz çok çektik birazda yunanistan çeksin
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    polonya amerikaya 2-3milyar euro yillik teklif etti rusya korkusundan bu yunlarda katlimakmci katillerde hem fikir hepsinin canlari cehenemmme biz Türkiye ve Müslüman ülke olarak disari baglilaiklarimizdan kurtulmak cok önemli zaten yunanlilar dünyanin aclari rezilleri 350milyar borc gelecgin dogacak elli yilindan fazlasi borc batagina saplandi yunanlar yalniz yunanlik yapar baska b irseylerde basarili degilllerdir
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Üst aklın Ortadoğu'da kendilerini dinlemeyen Türkiyeyi sözde cezalandırmak için aldıkları tedbir??? Ancakkk..ÇİPRAS'da Türkiye'yi Yunanistan'la dalaştırıp "TÜRKİYEYİ 2 CEPHELİ SAVAŞA SOKMAK İSTEYEN ÜST AKLA UYDUĞUNDAA" bırakın Türk ordusunu "Sadece Maçlara giden tribünlerdeki holiganların sandallara binip YUNAN ADALARINI İŞGAL EDİP "Bu ada FENER, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ ADASI OLSUN " diye kendi aralarında tartışacaklarını biliyordur herhalde ...
    Cevapla
  • AsilTurk 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin dediğinizi yapmazlar merak etme. çünkü sizden tırtıklayacakları para yok. önce aç karnınızı doyurun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!