İşte Robert De Niro'ya gönderilen bomba!

Amerikan CNN televizyonu, yayımladığı son dakika haberinde New York polisinin Tribeca bölgesinde incelediği şüpheli paketin alıcısının Robert De Niro olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 25.10.2018 13:55 GÜNCELLEME 25.10.2018 16:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CNN, içinde patlayıcı madde bulunan pakette alıcı olarak Robert De Niro'nun yazdığını duyurdu. Trump'a karşı küfürlü ifadeler kullanarak ABD Başkanı'nı destekleyen kesimlerin tepkisini çeken Oscarlı aktör De Niro, dünden itibaren gönderilen paketlerin dördüncü hedefi konumunda.

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Washington'daki evi ile eski ABD  Başkanı Bill Clinton ve eşi eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın evlerine, içinde patlayıcı maddelerin bulunduğu paketler yollanmıştı.

 

 

Amerikan Gizli Servisi, eski başkanlara yollanan bu paketlerin,  "patlayıcı madde içerme riskine karşı postalara yapılan rutin denetimler  esnasında" tespit edildiğini ve paketlerin, Obama ve Clinton'a ulaşmadan önce ele geçirilerek gereken işlemin yapıldığını bildirmişti.

Bu arada New York Polisi, yayın kuruluşu CNN'in de içinde bulunduğu Time Warner Center'a da benzeri bir paket gönderildiğini açıklamıştı. Macar  asıllı Amerikalı milyarder iş adamı George Soros'un New York'taki evinin posta  kutusunda hafta başında patlayıcı madde bulunmuştu.

YORUMLAR 4
  • Ordulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Egitim Verdiginiz Bombacilar Olmasin Yine Hangi Ülkeyi Suclayip Sömüreceksiniz Ikiz Kule Örnek.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    CİA marifetiyle gönderilip FBA marifetiyle yakalanan düzmece ve organize işlere benziyor. hangi paket günümüzde kimliksiz gönderilebiliyor kaldıki bu paket gönderilenler abd nin varoşlarında yaşıyan siyahi vatandaşlar değilki.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar suyu bulandırma paketleri.bulanık suda kimse kimseyi görmez.aradan belki prens i kurtarabilirler.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    öyle anlasiliyor ki TRAMP suud katliamindaki parmak izlerini gölgelemek adina gündem degistirecek oyunlar pesinde aynen ikiz kuleler gibi abd kendi yapar baskasini suclar bu isin icinde abd nin en üst düzey isimleri yoksa biz abd yi tanimanmisiz demektir seytan yeni oyunlar pesinde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'