ABD tehlike altında! FBI'dan korkutan açıklama

ABD'de hafta başında başlayan ve özellikle ABD Başkanı Donald Trump'a karşı olanları hedefleyen bombalı saldırılar korkuya sebep oluyor. Federal Araştırma Bürosu (FBI) yetkilileri ise, halkı tespit edilemeyen bombalar olabileceği konusunda uyarıyor.

ABD tehlike altında! FBI'dan korkutan açıklama
ABD tehlike altında! FBI'dan korkutan açıklama
GİRİŞ 26.10.2018 09:31 GÜNCELLEME 26.10.2018 10:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bu hafta başında Milyarder George Soros’a gönderilen paket ile başlayıp Aralarında Eski Başkan Barrack Obama, Başkan yardımcısı Joe Biden, Eski başkan Adayı Hillary Clinton, Aktör Robert De Niro gibi isimlerinde bulunduğu kişilere ve CNN’e gönderilen on bombalı paketin yakalandığını açıklayan Federal Araştırma Bürosu (FBI) yetkilileri halkı tespit edilemeyen bombalar olabileceği konusunda uyarıyor.

600 bin posta çalışanının olası paketlere karşı tetikte olduğunu açıklayan ABD Posta Servisi New York Araştırma Sevisi dedektifi Philip Bartley "Son sekiz saatte posta sistemi içerisinde yeni bir şey bulmadık" dedi.

 

 

FBI Yönetici Asistanı William Sweeney’de bugün gerçekleşen basın toplantısında aktif soruşturma ile ilgili çok fazla açıklama yapamayacağını söyleyerek paketlerin Florida’dan gönderildiği bilgisini doğrulamadı.

Sweeney ayrıca paketlerin içerisinde bulunan beyaz tozun herhangi bir toksik veya biyolojik madde olmadığını açıkladı. Yetkililer bulunan beyaz tozun Anthrax veya benzeri bir biyolojik silah olmasından şüpheleniyordu.

FBI tarafından yapılan açıklamada gelen paketlerin içerisinde "Potansiyel yıkıma sebep olabilecek alet" bulunduğu söylenerek düzeneğin paket açıldığında patlamak üzere ayarlanmadığı zamanlayıcı bulunduğu ancak hiç kurulmadığı açıklandı. FBI paketler için "Ya çok acemice yapılmış yada asla patlaması hedeflenmemiş" ifadesini kullandı.

CNN’e Clinton’a ve De Niro’ya gönderilen paketlerin Quantıco’da bulunan FBI tesisine gönderildiği ve birbirleri ile karşılaştırılacakları söylendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    kasikci olayini ortbaz etmek icin yeni bir numara !!! baglantili o kesin
    Cevapla
  • davut 5 yıl önce Şikayet Et
    bu amerikanın tezgahı .şimdi bunu iftira ederek bir ülkeye mal eder sonra o ülkeyi işgale kalkışır .
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    cıa ajanları amerikada her yere bomba koyuyor. çünkü amerikan basının hedefini sapıtmak, suudi arabistan haberlerinin enerjisini almak.selmanı aklamak , işi türkiyenin üzerine yıkacaklardı rabbim razı olmadı ellerinde patladı. allah rahmet eylesin. cemal kaşıkcının ruhu sanırım bunların peşini bırakmıyor. özellikle selmanın.
    Cevapla
  • Macakos 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD kendi savunma ve koruma sistemlerini test ediyor. Kişisel güvenlik ağları devlete ait alanlarla birlikte yani kısacası bir nevi Tatbikat diyebiliriz. Adamlar kendi Tatbikatından bile nemalanmaya çalışıyorlar.
    Cevapla
  • ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Gönül ister ki Allah bin belasını versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!