Trump'ın çekilme kararına Putin'den imalı yorum!

2001 yılından beri her sene geleneksel olarak düzenlenen büyük yıl sonu basın toplantısı için Rus ve yabancı gazetecilerle bir araya gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Suriye'den çekilmesi ile alakalı açıklamalarda bulundu. Putin, "ABD Başkanıyla aynı fikirdeyim. Evet DAEŞ yenildi" dedi.

GİRİŞ 20.12.2018 13:43 GÜNCELLEME 20.12.2018 14:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

2001 yılından beri her sene geleneksel olarak düzenlenen büyük yıl sonu basın toplantısı için Rus ve yabancı gazetecilerle bir araya gelen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'nin Suriye'den çekilmesi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

 

 

İMALI DESTEK: HALA AFGANİSTAN'DALAR

Putin, "ABD Başkanı'yla aynı fikirdeyim. Evet DAEŞ yenildi. Ancak ABD'nin Suriye'den çekildiğine dair henüz bir emare de yok. ABD daha önce de defalarca Afganistan'dan çekileceğini söylemişti fakat hala oradalar" dedi.

 

 

İSTANBUL'DAKİ ZİRVE

Putin açıklamalarının devamında Suriye'de anayasa komitesi çalışmalarına değindi. Rus lider, "İstanbul zirvesinde Türkiye, Almanya ve Fransa ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda Suriye anayasa komitesinin kurulması için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 16
  • Hakan can 5 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede 10 milyon insani sirf nüfusu eksiltmek için öldür eee şimdide cekiliyorum.. dur
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en büyük teröristi abd oldugunu herkes biliyor.
    Cevapla
  • mmt 5 yıl önce Şikayet Et
    ya inanacak kadar saf varmı.bu adam bir oyun içinde durun kokusu çıkar.kimse şimdiden gelin güvey olmasın.
    Cevapla
  • Seyyid Süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    İşidi kurup, bölgede dev bir kabus haline getirin, pkkya binlerce silah, milyonlarca mühimmat, araç sevk et ve eğit, bunları daha sonra Türkiyenin karşısına düşman gibi sunup milyarlarca dolarlık patriotları sat, sonra çekil yarattığın savaştan daha nekadar kar elde edeceğini düşün. Tabiki askerlerini çeker. Türkiye nin karşısına daha az masraflı teröristleri çıkardı. Biz domatesi 6tlye yerken, onlar milyarlarca dolar kazandı
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika suriyeden 2 adım çekilme görüntüsü verip arka planda suriye üzerine ypg-pyd-daeş yatırım yapıp taşerona işi devrediyor.bak ben çekiliyorum diyor.terörist güçlere aynı işi daha ucuza yaptırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu