İsrail'in hedefindeki ülkeye ABD'den dikkat çeken satış!

ABD, Lübnan Hava Kuvvetlerine (LAF) APKWS Lazer Güdümlü Roket sevkiyatı gerçekleştirdi.

İsrail'in hedefindeki ülkeye ABD'den dikkat çeken satış!
İsrail'in hedefindeki ülkeye ABD'den dikkat çeken satış!
GİRİŞ 14.02.2019 17:01 GÜNCELLEME 14.02.2019 17:56
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

ABD’nin Lübnan Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, "Amerika Birleşik Devletleri, Lübnan Silahlı Kuvvetleri’ne 16 milyon dolardan fazla değere sahip APKWS lazer güdümlü roket sevkiyatı gerçekleştirdi. APKWS lazer güdümlü roketleri, Lübnan Hava Kuvvetleri’nin yeni A-29 Süper Tucano saldırı uçakları için önemli bir bileşendir" ifadelerine yer verildi.

 

 

70mm’lik (2.75 inç) roketleri lazer güdümlü hale getiren APKWS, sabit ve döner kanatlı hava araçları tarafından aktif olarak kullanılıyor. 5km+ menzile sahip APKWS’in birim maliyeti 30.000$ tutarında. Türkiye’de, Roketsan tarafından geliştirilen 8km+ menzilli CİRİT Füzesi, Dünya genelinde en iyi 70mm’lik Lazer Güdümlü Mühimmat olarak bilinmekte.

 

YORUMLAR 20
  • ÇAKIR 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ıvır zıvırdan bahsediyor yahu şu iki terörist hepimizin bildiği devletleri nasıl durdururuz ondan bahsedin fikir üretin.
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    amerikan mal alınmaz alınanda işe yaramaz
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen kendimizi kandırmayalım ! Ürdün Lübnan dan haberi olmayan Israil orta doğuda tutunamaz. Zaten buralar silah satış merkezi benim bildiğim. Her türlü silah var. Müslüman ülkelerde Alimlerin acilen cihad sohbetleri vermesi gerekir çünkü Müslümanlardan cihad şuuru alındı! Dünya sevgisi verildi. Bu ise öyle sinsi bir düşman ki ahireti ölümü unutturur. Allah cc muhafaza! On yıllardır cihadı terk eden bizler küfüre zalimlere yenik düştük. Şimdi diriliş vakti geldi.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Lübnan üzerinden Iran a gidecek bu silahlar. ABD gizliden Iran i güclendirmeye devam ediyor. Türkiye uzay araci yapsa, ABD gizlice Iran a uzay araci verir.
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD Liler onun caresine bakmistir. O füzeler Israil hedeflerini vurabilemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor