Trump'a öneri: Ülkeyi denizden kuşatalım, Rusya giremesin!

ABD’li ekonomi uzmanı Donald Luskin, Rusya’nın Venezuela Devlet Başkanı Maduro’yu kurtarmasına izin vermemek için Washington’un tam teşekküllü deniz ablukası uygulaması gerektiğini söyledi.

Trump'a öneri: Ülkeyi denizden kuşatalım, Rusya giremesin!
Trump'a öneri: Ülkeyi denizden kuşatalım, Rusya giremesin!
GİRİŞ 14.02.2019 20:53 GÜNCELLEME 15.02.2019 12:54
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

TrendMacro şirketinin yatırımlardan sorumlu müdürü Donald Luskin, Amerikan Fox News televizyonuna verdiği demeçte Venezuela devlet petrol şirketi PDVSA'ya uygulanan yaptırımların ülkeyi yaklaşık 20 milyar dolarlık zarara uğrattığını açıkladı ve Rusya'nın Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu kurtarmasına izin vermemek için tam teşekkülü deniz ablukası uygulanmasını önerdi.

 

 

"VENEZUELA'YI DENİZDEN KUŞATALIM, RUSLAR YARDIMA GELEMESİN"

Luskin, "Eğer niyetimiz ciddiyse, Rusya ile çarpışabileceğimiz tek bir yer var, uluslararası sular. 1962 Küba Füze Krizini tekrarlamanın üzerinde düşünmeliyiz. Yani sadece bankalara yönelik cezai yaptırımlar değil, gerçek fiziki bir ablukadan söz ediyorum. Biz gemilerimizi Venezuela'nın etrafına konuşlandırıyoruz ve ‘Ne oraya, ne de aksi yöne hiçbir şey geçmeyecek' diyoruz. Bu kez ilk kimin gözünü kırpacağını göreceğiz" diye konuştu.

 

 

"RUSYA DELİKLERİ PARAYLA KAPATTI"

ABD'li uzman, mevcut durumun kendisine, ABD'nin Maduro'yu devirmek için Venezüella'yı finansal kaynaklardan yoksun bıraktığı, Rusya'nın ise araya girip ‘delikleri parayla kapattığı' bir ‘jeopolitik satranç oyununu' anımsattığını sözlerine ekledi.

Rusya'nın, diğer bankalara Venezuela'ya para işlemleri yapmalarını yasaklayan Amerikan yaptırımlarını dikkate almadığını söyleyen Luskin, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu sabah, Rusların yaptırımların zarar veremeyeceği özel bir banka kurduklarını öğrendik. Farz edelim ki, onlara yaptırım uygulayacağız ve ‘Hey yeni Rus bankası, sen ABD ile iş yapamazsın' diyeceğiz. Onlar da, ‘Umurumuzda değil, siz zaten düşmansınız' diyecekler."

YORUMLAR 45
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonist kafir iblis yahudiler ve itleri.gebereceksiniz.
    Cevapla
  • FARKINDA MISINIZ? 5 yıl önce Şikayet Et
    Rockefeller-PENTAGON-ABD ile Rothschild-KÜRESELCİLER-Çin-Rusya arasında, ulusal çıkarlar, özgürlük ve demokrasi savaşı yapılıyorMUŞ GİBİ gösteriliyor. İkisi de adaletsiz, merhametsiz, insanlık düşmanı, Dolar ve faizle beslenen, aynı şeytani amaca hizmet eden SIONist ekiplerdir. Kötü polis ABD-Pentagon bir ülkeyi hedefe koyup ona yükleniyor, o ülke ya direnemeyip teslim oluyor yada iyi polis gibi görünen küreselcilere katılarak, güya direniyor! Siyonistler 1. ve 2. Dünya Savaşı ve soğuk savaş döneminde Kapitalist NATO ve Komünist VARŞOVA ile dize getirdiği ülkeleri, şimdi de PENTAGON ve KÜRESELCİLER arasından birini diğerine alternatif gösterip, ikisinden biri tarafından işgal ediyorlar.
    Cevapla
  • FARKINDA MISINIZ? 5 yıl önce Şikayet Et
    Rockefeller-PENTAGON-ABD ile Rothschild-KÜRESELCİLER-Çin-Rusya arasında, ulusal çıkarlar, özgürlük ve demokrasi savaşı yapılıyorMUŞ GİBİ gösteriliyor. İkisi de adaletsiz, merhametsiz, insanlık düşmanı, Dolar ve faizle beslenen, aynı şeytani amaca hizmet eden SIONist ekiplerdir. Kötü polis ABD-Pentagon bir ülkeyi hedefe koyup ona yükleniyor, o ülke ya direnemeyip teslim oluyor yada iyi polis gibi görünen küreselcilere katılarak, güya direniyor! Siyonistler 1. ve 2. Dünya Savaşı ve soğuk savaş döneminde Kapitalist NATO ve Komünist VARŞOVA ile dize getirdiği ülkeleri, şimdi de PENTAGON ve KÜRESELCİLER arasında birini diğerine alternatif gösterip, seçim yapmak zorunda bırakarak işgal ediyor.
    Cevapla
  • BİR ADIM ÖTESİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeleri bu şekilde iki gurup etrafında topladıktan sonra geriye bu iki gurubu nükleer bir savaşa sokmak ve hepsinden kurtulmak kalıyor. Dikkat edin bu savaşa girmeyip diri kalmak isteyen israilin adı ki taraf içinde de geçmiyor. Yani Siyonistler savaş planlarını yapacak, insanları birbirine kırdıracak ama kendileri savaşmayacak ve yıkılan dünyanın ayakta kalan tek hakimi olacaklar. Planları bu!
    Cevapla
  • sivas 5 yıl önce Şikayet Et
    amerika kitlesel nazizim idolünü benimseyip evrensel nazizime yönelmiştir bir idolün başlangıcı demek hak ve hürriyetten mahsun bırakma ve sömürüp asimile etme asimile olmayanlarıda katletme anlayışı nı benimsemektir bugün olmasa yarın amerika nın sonunun geleceğine işaret
    Cevapla
  • Mehmethan 5 yıl önce Şikayet Et
    dünya savası Amerika nın dibinde olsun savaş nasıl olurmuş görsünler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi