Camiye saldıran teröristin silahında dikkat çeken detay

Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki camiye cuma namazı sırasında silahlı saldırı düzenleyen terörist Brenton Tarrant'ın, saldırıdan önce yaptığı paylaşımlar her şeyi gözler önüne seriyor.

GİRİŞ 15.03.2019 10:13 GÜNCELLEME 15.03.2019 15:54
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Saldırganın silahlarının üzerinde, daha önce dünyanın başka bölgelerinde Müslümanlara saldırı düzenleyenlerin isimlerinin yer aldığı görüldü

 

 

"TÜRK YİYİCİ"

Yeni Zelanda polisi, 3'ü erkek biri kadın 4 kişinin yakaladığını belirtirken, saldırıyı canlı yayınlayan Avustralyalı terörist Brenton Tarrant'ın saldırıdan önce yaptığı paylaşımlarda, katliam da kullanıldığı silahın üzerinde "Türk Yiyici", Osmanlı'nın mağlup olduğu 2. Viyana seferi 1683 tarihi ve ( Deus Vult ) Haçlı seferlerinin mottosu olan "Tanrı bunu istedi" yazması dikkat çekti.

Şarjörlerden birinin üzerinde Kiril alfabesiyle Miloş Obiliç yazması dikkat çekti. Miloş Obiliç, Kosova Savaşı’nda Sultan Murat’ı şehit eden Sırp olarak biliniyor. Ayrıca üzerinde 732 Tours (Endülüs Emevileri'nin Paris'in güneyinde Franklara yenilmesi ve Avrupa'daki ilerleyişinin durması) yer alıyor.

 

YORUMLAR 81
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif amerikanın avrupanın adamı.
    Cevapla
  • EDİP GÜL 5 yıl önce Şikayet Et
    bu abd ve abnin birplanı. bunu gladyo tertip etmiştir muhakkak. islam hiristiyan savaşı planlanıyor olabilir. müslümanın müslümanla savaşmasından iyi
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir siyonist tezgahı,hiristiyanlarla müslümanları kapıştırıp seyredecekler ki geri kalanları da kendileri temizliğe başlasın.Onların bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır.Bu Din ve bu topraklar sahipsiz değildir.Allah c.c yar ve yardımcımız olsun.Kardeşlerimizin şehadetleri kabul osun .
    Cevapla
  • hackan 5 yıl önce Şikayet Et
    Osmanli zamaninda olsaydik yeni zelandaya cikartma yapilirdi. En azindan muslumanlari korumak icin asker gonderilirdi. Ayasofyayi ibadete acip cami yapmanin zamani geldi.
    Cevapla
  • Vatann sever 5 yıl önce Şikayet Et
    O iti bize verin asalım iti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri