İhvan'dan kan donduran 'Mursi' iddiası!

İhvan, Mısır'ın demokratik seçimlerle göreve gelmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin kasten öldürüldüğünü ileri sürdü. İhvan tarafından yapılan açıklamada "Mursi çok ağır şartlarda hücre hapsine tutularak, tedavi hakkı gibi en sıradan haklardan dahi mahrum edilerek ölüme terk edildi" ifadeleri dikkat çekti.

İhvan'dan kan donduran 'Mursi' iddiası!
İhvan'dan kan donduran 'Mursi' iddiası!
GİRİŞ 18.06.2019 08:07 GÜNCELLEME 18.06.2019 08:15
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), tarafından Muhammed Mursi'nin vefatına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Mursi kasten öldürülmüştür" ifadesine yer verildi.

 

 

MURSİ ÇOK AĞIR ŞARTLARDA HÜCRE HAPSİNDE TUTULDU

Açıklamada, Mursi'nin ölümü ile ilgili uluslararası bir araştırma komisyonu kurulması çağrısında bulunuldu.

 

 

İHVAN'DAN BM'YE ÇAĞRI

İhvan, Birleşmiş Milletler (BM) ve diğer insan hakları kuruluşlarını göreve çağırarak, Mısır'daki hapishanelerde uygulanan tıbbi ihmal yoluyla yavaş ölümlere son verilmesi için Mısır rejimine baskı yapılmasını istedi.

YORUMLAR 87
  • Antalyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    öldürülmesinde almanya fransa abd suudiler ingiltere vb avrupalıların hepsinin parmağı var 7 avrupa temsilcisinin mısır a geldiği gün 7 genç i karşılamada kurban edildi.idam insan haklarına aykırı, ama haftanın tek günlerinemi serbest. mısır suudiler abd birçok ülkeye serbest mesela bize yasak anlamıyorum sissi idamları yaptımı avrupaya gidiyo ne yapıyon diyen yok elini sıkıyolar.
    Cevapla
  • Aylin 4 yıl önce Şikayet Et
    BM 'ı adam yerine koymak artık hatadır...kimin kimleri savunacağı bellidir...ancak İsmail Küçükkaya kadar tarafsız kalabilirler...
    Cevapla
  • Cahit 4 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir. Rengi ırkı farketmez. Müminler bir vücudun azaları gibiler. Bir uzuv acı çekerse bütün uzuvlar onun acısına ortak olur. Ama bizden görünüpte aslında bizden olmayan müslüman!! Görünen cani tağut fasık munafik bel'am mürted görünümlü bu kuklalar kendine düşen vazifeyi ihlas ile yapmaktalar. İnşallah bu acı olay tüm müslümanların kurtuluşuna vesile olur. Bu vesileyle Allahtan rahmet diliyoruz. Allah şehadetini kabul etsin
    Cevapla
  • Nefer- 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölümünde şüphe taşımış olsada, İsteği "Şehadet'ti." İdam dediler, Ancak,"Allah"fırsat tanımadı. Hiç kimse "Mü'min" için bir yaşam ve son belirleme yetkisinde değildir. Zindan dediler,hâlbûki,ölümsüzlük şerbetini içmek için,arınmak gerekirdi... İşte "Şehit" sonsuzluğa günah yükünden azad olmuş,bir kuş misali "Cennet'e" uçmak üzere "İmtihan'ı" kabullenendir.
    Cevapla
  • Ensaroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Muhammed Mursı'ye rahmet eylesin. Sisi ve yandaşlarını Allah kahretsin inşallah. Zulm ile abad olanın ahiri berbat olur. Zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor