NATO'dan Türkiye-ABD (S-400 F-35) açıklaması! Tarih verdiler

NATO Avrupa Yüksek Müttefik Komutanı Orgeneral Tod Wolters, Türkiye ve ABD ilişkilerini konu alan bir açıklama yaptı.

NATO'dan Türkiye-ABD (S-400 F-35) açıklaması! Tarih verdiler
NATO'dan Türkiye-ABD (S-400 F-35) açıklaması! Tarih verdiler
GİRİŞ 18.06.2019 12:51 GÜNCELLEME 18.06.2019 13:08
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

ABD ve Türkiye arasındaki S-400 gerginliği konusunda NATO'dan yeni bir açıklama yapıldı.

 

 

NATO Avrupa Yüksek Müttefik Komutanı Orgeneral Tod Wolters, ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan ile mevkidaşı Hulusi Akar'ın 26-27 Haziran'da düzenlenecek NATO zirvesinde S-400 ve F-35 alımını konuşmak için bir araya gelebileceğini söyledi.

Wolters, Türkiye-ABD ilişkilerinin de "tamamen ve mutlak olarak" sağlam olduğunu dile getirerek, "Türk-Amerikan askeri ilişkileri kesinlikle pozitif" dedi.

 

 

Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden Uluslararası Havacılık Fuarı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ABD'li general şu ifadeleri kullandı: "S-400 ve F-35'leri aynı noktada konuşlandırmamız mümkün değil. Türkiye ile bu konuda görüşmelerin süreceğini biliyorum. Konunun detayları Türk Savunma Bakanı Hulusi Akar ve ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan arasında. Akar ve Shanahan, gelecek hafta Brüksel'deki NATO Savunma Bakanları Zirvesinde görüşme fırsatı bulabilir."

YORUMLAR 97
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    f-35'e verdiğimiz paralar nolacak vermezseniz vermeyin bizde Rusya'dan alırız .. çocukları
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    REDDEDİLEN TEZKERE ÖNCESİNDE; ABD'nin kendi birliklerinin geçiş güzergahlarında tuttukları fabrika binalara "Büyük Kürdistan" haritaları koydukları göz önüne alındığında "yine öyle veya böyle Güneydoğuya “NATO ŞAPKASIYLA DA OLSAAA” ABD/emperyalizm askeri gelecekseeee? Vayy halimizeee, Yıllardır “güneydoğuya NATO şemsiyesi altında çöreklenmek zaten bu emperyalistlerin planı!! Her defasında "İncirlik bizim kontrolümüzde" desek de "ABD'nin saman altından ne işler yürüttüğü herkesçe malumkennnnn??
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    1. İsrailin Güvenliğini sağlamak 2. İran’ın çevrelenmesi mümkünse rejim değişikliği,..3. Bölgedeki 4 ülkeden kopardığı alanda KÜRDİSTAN kurulması…4 Bölge enerji yataklarına konmak (Kıbrıs güneyi doğalgaz yatakları da dahil?) ..5 Rusya’nın Ortadoğuda geriletilmesi..6. Çini Ortadoğu enerji yataklarından uzak tutmak..??veeeee huzurlarınızdaaa “Stratejik müttefikimizz ABD???
    Cevapla
  • toto 4 yıl önce Şikayet Et
    yapma ya
    Cevapla
  • recep 4 yıl önce Şikayet Et
    içimizdekileri temizleyebilsek bunların hepsi fasa fiso ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı