ABD keşif uçağı Kırım üzerinde uçtu

Rusya’nın tüm tepkilerine rağmen Rusya semalarında uçuşlarını sürdüren ABD keşif uçağı son olarak Kırım ve Ukrayna’nın ayrılıkçı bölgelerinde uçuş gerçekleştirdi.

ABD keşif uçağı Kırım üzerinde uçtu
ABD keşif uçağı Kırım üzerinde uçtu
GİRİŞ 24.06.2019 14:30 GÜNCELLEME 24.06.2019 14:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin son zamanlarda hem Baltık denizinden hem de Karadeniz üzerinden gerçekleştirdiği keşif uçuşlarının sayısı arttı. ABD keşif uçağı son olarak Kırım ve Ukrayna'nın ayrılıkçı bölgelerinde uçuş gerçekleştirdi.
 
Kırım üzerinde uçuş gerçekleştiren ABD uçağı bölgede neredeyse gün boyunca keşif yaptı. RQ-4A 04-2021 kuyruk numaralı keşif uçağı, dün NATO'nun İtalya'da bulunan Sigonella üssünden yerel saatle 07.40'ta kalkış yaparak Ukrayna'nın ayrılıkçı Donbass bölgesinde uzun süren bir uçuş gerçekleştirdi.

16.00'da Donbass bölgesindeki uçuşlarını tamamlayan ABD uçağı bu kez Rusya üzerinden Karadeniz'e ulaştı. Kırım üzerinde yerel saatle 16.55'te uçuş başlatan ABD uçağı bu görevini tamamladıktan sonra gece yarısı 22.30'da Kırım'dan ayrılarak İtalya'daki hava üssüne ulaştı.
 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Adla 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD araniyorda birileride dur diyemiyor niye acaba
    Cevapla
  • mnb 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke allahtan isteğimden biri er yada geç kuvvetli uzun sürecek abd rusya savaşı çıksa uzaydada dahil inşallah olur amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!