ABD'den S-400 açıklaması!

ABD'li Cumhuriyetçi Kuzey Carolina Senatörü Lindsey Graham, İstanbul'daki temaslarının ardından, "Türkiye ile aramızdaki S-400 sorununu çözebileceğimizi ve dikkatimizi ülkelerimiz arasında bir serbest ticaret anlaşması müzakere etmeye çevirebileceğimizi umut ediyorum" açıklamasını yaptı.

ABD'den S-400 açıklaması!
ABD'den S-400 açıklaması!
GİRİŞ 01.07.2019 13:05 GÜNCELLEME 01.07.2019 13:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği, Senatör Lindsay Graham'ın 29-30 Haziran'daki İstanbul ziyaretine ilişkin sözlerini aktardı. Graham, Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 hava savunma sistemleriyle ilgili konuştu:

 

"Türkiye'deki inanılmaz ABD Dışişleri Bakanlığı ekibimizi ziyaret etmek çok iyiydi. Kısa süre içinde tekrar ziyaret etmeyi umuyorum. Konsolosluk ve büyükelçiliklerde çalışan bütün kadın ve erkeklerin 4 Temmuz'u kutlu olsun. Hepiniz vatanseverlersiniz.

Suriye'nin kuzeydoğusunda her gün fark yaratan Suriye ekibimizle gurur duyuyorum.

 

Türkiye ile aramızdaki S-400 sorununu çözebileceğimizi ve dikkatimizi ülkelerimiz arasında bir serbest ticaret anlaşı müzakere etmeye çevirebileceğimizi umut ediyorum. Türkiye bir NATO ülkesi ve kıymetli bir stratejik müttefik. Başkan Trump'ı ziyaret etmeye ve daha güçlü bir ilişki inşa etmeye devam etmeye teşvik edeceğim." 

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 13
  • Almancı 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye'nin kuzeydoğusunda (bizim arkabahçemizde) ne çakallık yaptığınızı bu millet gayet iyi biliyor! Siz Türkiye'den asla umduğunuzu alamayacaksınız, hiçte ballandırmana gerek yok! Biz artık ortağımızı kendimiz seçeceğiz! Türk'ün Allah'tan ve Türk'ten başka dostu yoktur!
    Cevapla
  • Mevlut özcan 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD ve bati birşey istediginde yapmadigin zaman zor kullanmaya santaj yapmaya başlar aldırış etmez onlarin anlayacagi dilden ayni uslupla cevap vermeye başlarsan işte o zaman seni anlamaya ve saygi duymaya başlarlar,
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    90 senedir dediklerini yaptiranlar alişmiş. ğüzel emir veriyorlar nerde o eski emir allanlar.
    Cevapla
  • öncevatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Baktılar Türkiye elden gidiyor yapmadıkları şaklabanlık kalmadı, yaptıklarınızı, yapacaklarınızı biliyoruz, unutmadık , unutmayacağız.
    Cevapla
  • nimet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sn Graham öncelikle diğer ülke ve milletlerin sizin köleniz olmadığını kabul edip buna göre ikili ilişkilerde bulunursanız bilin ki sizin için daha kazançlı olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!