Erdoğan'ın sözleri sonrası Rusya'dan dikkat çeken S-400 çıkışı

Kremlin'den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in haftasonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde S-400'lerin teslimatının da masaya yatırıldığı ifade edildi. Açıklamada, S-400 anlaşmasının uygulama aşamasında olduğu vurgulandı.

Erdoğan'ın sözleri sonrası Rusya'dan dikkat çeken S-400 çıkışı
Erdoğan'ın sözleri sonrası Rusya'dan dikkat çeken S-400 çıkışı
GİRİŞ 08.07.2019 14:59 GÜNCELLEME 08.07.2019 18:26
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'a, Putin ve Erdoğan'ın 6 Temmuz'daki telefon görüşmesinde S-400 anlaşmasını da ele alıp almadıkları soruldu. Peskov soru karşısında, "Tabii ki bundan bahsettiler. Söz konusu anlaşma gerçekleştirilme aşamasında" dedi.

 

 

Kremlin Sözcüsü, söz konusu anlaşmanın tam olarak hangi aşamada olduğu sorulunca ise "Olması gereken aşamada. Daha ayrıntılı bilgi vermem mümkün değil" yanıtını verdi.

ERDOĞAN: MUTABIK KALDIĞIMIZ TARİHLER VAR

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek'e hareketi öncesi yaptığı açıklamada, "Şu anda S-400'ün yolculuk hazırlığı devam ediyor, tarih için ısrar etmeyin. Bizim kendileriyle mutabık kaldığımız tarihler var. Yükleme çalışmaları devam ediyor. Yerleşim planları ve nereye konuşlanacağını Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığımız planlıyor. Önümüze getirecekler ve gelen S 400'ler burada konuşlanacak. S-400'ler uçakla getirilecek. Ülkemiz, bölgemiz ve özellikle dünyamız için hayırlı olsun" demişti.

YORUMLAR 28
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    HDP’li bir Milletvekili Meclis’te “PKK” (aslında buna PKK/KCK Terör Örgütü demek gerekiyor,) sözcüğüne sempatiyle sarf ediyor. Aynı zaman diliminde, ABD’nin başına 4 milyon dolar koyduğu terör örgütünün sözde yöneticilerinden birinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kastedecek biçimdeki açıklamalarını küresel basında meşhur bir gazetede yayımlanmasına imkan veriyor. Yine yakın zaman içinde Birleşmiş Milletler’den (BM) bir yetkili (Virginia Gamba) Cenevre’de kırmızı bültenle aranan bir teröristle (Mazlum Kobani) oturup resmi görüşme yapıyor, Çocuk Anlaşması konulu bir belgeye imza atıyor. Öte yandan ABD yetkilileri YPG/PKK Suriye’de maaş vermeye devam ediyor, silahlandırıyor.
    Cevapla
  • 43... 4 yıl önce Şikayet Et
    Yenilerinide sipariş vermeli hatta kendimiz üretmek icin ,aldiklarimizi inceleyip üretmeliyiz
    Cevapla
  • patlama 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin 15 yıldır C-300 taklit edemedi ve C-400 satın aldı
    Cevapla
  • akılll 4 yıl önce Şikayet Et
    hükümet ne alırsa ne yaparsa bizim muhalefet beğenmiyor anlayan varmi lütfen bana izah etsin
    Cevapla
  • ysncr 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkedeki en büyük eksik muhalefet zaten
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    güya muhalefet
    Cevapla
  • sarp 4 yıl önce Şikayet Et
    bence deniz yolu ile gelecek hatta gelmiş olabilir hatta şuan yerleşmiş bile olabilir....
    Cevapla
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    aha s 400lerin yerini söylüyorum incirligin tam ortası amerikalı askerlerin gözünün önüne en uygun yer orası bundan daha güzel 1 yer daha var angara abd büyük elçiligi binasının tam kaşısındaki bina ibreti alem için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'