Trump'tan Türkiye açıklaması: Büyük yaptırımlar geliyor

ABD Başkanı Donald Trump, son dakika yaptığı açıklamada Türkiye'ye büyük yaptırımların geldiğini duyurdu.

Trump'tan Türkiye açıklaması: Büyük yaptırımlar geliyor
Trump'tan Türkiye açıklaması: Büyük yaptırımlar geliyor
GİRİŞ 14.10.2019 15:35 GÜNCELLEME 15.10.2019 09:00
Bu Habere 380 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı son dakika açıklamasında Türkiye'ye büyük yaptırımların geldiğini açıkladı.

 

 

TÜRKİYE'YE BİR TEHDİT DAHA: BÜYÜK YAPTIRIMLAR GELİYOR

Trump, "Fox and Friends programındaki Brian Kilmeade her şeyi yanlış anladı. Biz 200 yıldır birbirleriyle savaşı sürdüren iki grup arasındaki savaşa girmeyeceğiz. Avrupa'nın kendi DAEŞ mahkumlarını alma şansı vardı ama bedelini ödemek istemediler. "Bırakalım ABD ödesin" dediler. Kürtler bazılarını (DAEŞ'lileri) bizi işin içine dahil etmek için serbest bırakıyor olabilir. Çoğu geldikler Türkiye ve Avrupa ülkeleri tarafından kolayca yakalanabilirler, ama hızlı hareket etmeliler. Türkiye'ye büyük yaptırımlar geliyor. İnsanlar gerçekten NATO üyesi Türkiye ile savaşa girmemiz gerektiğini mi düşünüyor? Sonu gelmeyen savaşlar bitecek!" dedi.

 

 

BİR AÇIKLAMA DA BAKAN MNUCHIN'DEN

"Türkiye'nin adımlarını günlük olarak takip ediyoruz" diyen ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, "Türkiye konusunda durum karışık. Başkan Trump uygulamaya karar verirse yaptırımlar hazır" ifadelerini kullandı. Mnuchin, Ulusal güvenlik ekibinin dün toplandığını bugün de Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Barış Pınarı Harekatı'nını konuşmak için tekrar toplanacağını söyledi.

YORUMLAR 380
  • kenan alagöz 4 yıl önce Şikayet Et
    emperyalistlerin dünyamıza ve kendi çıkarları adına dünyamızın tüm varlıklarına yüz yılı aşkın neler yaptığını asla unutmamamız gerekiyor eğer onlar birşey istiyorlarsa her yolu denerler hedeflerine ulaşmak için akla hayale gelmeyecek kötülük yapmaktan çekinmezler ve hep haklıdırlar kötülük yapmak için o kadar çok sebepleri vardırki döktükleri kanı yaşattıkları acıları üçü beşi bir araya gelip birde meşru kılarlar sen haklıyken birden haksız oluverirsin ve bedel ödersin bedelide yine onlar belirler bu böyle sürer gider
    Cevapla
  • patron 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye yaptırım yapılmayacak,saygılı davranacaksınız.
    Cevapla
  • ertan 4 yıl önce Şikayet Et
    trummp towersa el koyalım biz de .
    Cevapla
  • Ali Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    İran'a, Rusya'ya yaptırım uyguladın da ne oldu sanki. Ancak dostlarını düşman edersin.
    Cevapla
  • Selma 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya sen Türkleri yaptirim yapip aclıklamı tehdit ediyorsun?? Biz tüm savaşları ac karnına kazandık. Bizim icimizde sadece İman ve Vatan sevgisi bize yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı