Beyaz Saray ve Türkiye'den 'Erdoğan-Pence görüşmesi' açıklaması

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Mike Pence ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planlandığı şekilde görüşecekleri açıklandı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, Erdoğan'ın Pence'i kabul edeceğini duyurdu.

GİRİŞ 16.10.2019 15:55 GÜNCELLEME 16.10.2019 16:46
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sky News muhabirine yaptığı açıklamada Türkiye'ye gelen ABD heyeti ile görüşmeyeceğini, onların kendi mevkidaşları ile görüşeceğini açıkladı. Erdoğan, "Trump buraya gelirse konuşurum" ifadelerini kullandı.

 

 

Erdoğan'dan SKY News muharinin 'ABD' sorusuna bomba cevap

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, bugün Sky News kanalına yaptığı değerlendirmede bugün Ankara’da bulunan ABD heyetini kabul etmeyeceklerini ifade etmişlerdir. ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve beraberindeki heyetin yarın kabul edilmesi planlanmaktadır" dedi.

 

 

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise, Mike Pence ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planlandığı şekilde görüşecekleri duyuruldu.

YORUMLAR 17
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    2020 sonuna kadar sabırlı olmak zorundayız. Bu operasyonla birlikte sürekli dış baskı olacak ancak dış baskıdan daha önemli başlıca yapılması gereken önümüzdeki 2 yıl boyunca yeni sistemin kurumsallaşma problemlerini çözmek olacaktır. Dış baskının büyük yıkım getireceği düşüncesi yersizdir. 2020 sonuna kadar dayanıklılık/direnç mücadelesini başarmamız gerekiyor. Milliyetçi motivasyonu yüksek tutunuz ve millete ferahlık telkin ediniz. Hiç bir endişeye yer yoktur.
    Cevapla
  • Fatih Akman 4 yıl önce Şikayet Et
    Görüşmek lazım, Trump özellikle rica ettim dedi. Bence bu süreçte Trump Türkiye için nedendir bilmem elini taşın altına koyuyor. Mutlaka çıkarı vardır ama abd de yoğun baskı altında.
    Cevapla
  • hemmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Önce görüşmeyeceğim, sonra görüşeceğim. Oldu mu şimdi?
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Konuşsa da konuşmasa da Allah'ın izniyle reis bunlara papuç bırakmaz.
    Cevapla
  • Mmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahip işine dönmesin REİS. Yapma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar