Irak'ta gösterilerin sürdüğü meydanda bombalı saldırı

Son dakika ahberi: Irak’ın başkenti Bağdat’ta gösterilerin sürdüğü Tahrir Meydanı’nda bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralıların bulunduğu bildirildi. Saldırı sonrası gelen ilk görüntüler dehşetin boyutunu gözler önüne serdi. Saldırıda en az 4 kişinin hayatını kaybettiği 20 kişinin de yaralandığı belirtildi.

GİRİŞ 16.11.2019 00:32 GÜNCELLEME 16.11.2019 02:49
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Irak’ın başkenti Bağdat’ta hükümet karşıtı gösterilerin merkezi Tahrir Meydanı’nda bombalı saldırı düzenlendiği bildirildi.



4 ÖLÜ, ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Tahrir Meydan’ı yakınında park halinde bulunan araca yerleştirilen bomba infilak ettirildi. İlk belirlemeyelere göre en az 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.



Söz konusu patlamanın sesi başkentin birçok noktasından duyuldu.
Irak güvenlik kaynaklarından henüz ölü ve yaralı konusunda bir açıklama yapılmadı.

 

 

YORUMLAR 30
  • Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gösteri protesto isyan ne ya... islamda seriatta bu var mi ya... sükür etmeli insanlar, azla yetinmeyen coku bulamaz. Böyle kefere adetleri islama ters
    Cevapla
  • Yavuz Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Irak İran'a yaklaşmaya başlayınca sokakları yine Abd destekçileri bu hale getirdi. Oyun büyük, dünya bu vampirlere karşı ayağa kalkmalı. Abd ve İsrail düzeni acilen yıkılmalı.
    Cevapla
  • öz 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd ıraka fazla özgürlük getirmiş. Baksana bir birilerini öldürecek kadar özgürler artık.
    Cevapla
  • van65 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu bombayı kim koydu hiçmi düşünmezler. Kendi kendilerini öldürmek için göstericileri koydu. Yoksa olayların bitmesini isteyen devlet. Olaylar daha çıkmaz hale gelsin diyemi koydu. Ğizli bir elin ortalığı karıştırdığı bu kadar net iken bunlar bir birleri ile savaşıyorlar. Ahmak ıraklılar.
    Cevapla
  • Cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey millet gör! Eğer aklını başına almazsan dış odaklar, içimizdeki uzantıları ile senin ülkeni de kaosa çevirmek için gece gündüz plan yapıp fırsat kolluyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?