Üzerinden 24 saat bile geçmedi! Türkiye'ye açık S-400 tehdidi

Almanya Parlamentosu Dışişleri Komitesi Üyesi Nils Schmid, NATO'nun Ankara'nın S-400 savunma sistemlerini satın almasına yanıt vermesi gerektiğini belirterek, "Türkiye topraklarını savunması için başka bir yol bulmamız lazım" dedi. NATO Zirvesi biteli daha 24 saat olmadan böyle bir açıklama gelmesi herkesi şaşırttı.

Üzerinden 24 saat bile geçmedi! Türkiye'ye açık S-400 tehdidi
Üzerinden 24 saat bile geçmedi! Türkiye'ye açık S-400 tehdidi
GİRİŞ 05.12.2019 13:19 GÜNCELLEME 05.12.2019 13:19
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Rusya'dan aldığı S-400 ile ilgili konuşan Sosyal Demokrat Parti (SPD) Dış Politika Sözcüsü ve Parlamentonun Dışişleri Komitesi Üyesi Nils Schmid, "Başta bu NATO'nun sorunu haline geldi. Bu yüzden NATO'dan güçlü bir yanıta ihtiyacımız var çünkü Rus silahların Türk topraklarına konuşlandırılması NATO'nun uyumuna tehdit teşkil ediyor" dedi. Schmid, "Bu yüzden Türkiye topraklarını savunması için başka bir yol bulmamız lazım" diye ekledi. 

 

"Nasıl bir yanıt verilmesi gerektiği" sorusu üzerine ise Schmid, "Bu NATO içinde açık bir tartışma olmalı ve daha sonra belki Amerikan füze savunma sistemlerini konuşlandırmak için bir yol bulmaya çalışmalıyız" diye yanıt verdi.

 
YORUMLAR 148
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizi ne kadar da düşünüyorsunuz,gözlerimiz yaşardı.Demekki yemeyip içmeyip bizi düşünüyorsunuz.Daha dün sizinle biraradaydık.Acaba bu aklı size kim verdi.
    Cevapla
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis haklıymış trump haklıymış Nato nun ne olduğu belli değil
    Cevapla
  • YILMAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye karşı kurdukları tuzak bozuldu bu yüzden çıldırıyorlar.
    Cevapla
  • Wanted 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan oynaklar gaziantepdeki patriot bataryalarini geri ceken siz degilmiydiniz turkiyeye roket atsin sizlerin besleme itleri bizde eli kolu bagli savunasiz bekleyelim insanlarimiz tedirgin olsun bataryalariniz basiniza calinsin kendimiz yapacagiz kisa bir zaman icinde sizlerin istedigi gibi at oynattigi tarih gecti artik eski turkiye yok karsinizda nokta
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    bavyera berline meydan okuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...