Akıllara durgunluk veren Türkiye bombası! Geri adım attılar

İngiliz The Times yayınladığı son dakika makalede, Yunanistan'ın Girit Adasını keşif uçakları/drone ve özel kuvvetler ile donattığını bunun nedeninin ise "Türkiye tarafından gelecek bir saldırı korkusu" olduğunu belirtti. Ancak gelen tepkiler sonrası makale siteden tamamen kaldırıldı.

Akıllara durgunluk veren Türkiye bombası! Geri adım attılar
Akıllara durgunluk veren Türkiye bombası! Geri adım attılar
GİRİŞ 06.12.2019 09:59 GÜNCELLEME 07.12.2019 09:03
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Suriye'nin kuzeydoğusundaki terör yapılanmasına büyük darbe vuran Türkiye, Doğu Akdeniz'de tarihi bir adım daha atmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başkanlık Konseyi Başkanı Fayez Al Sarraj "Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası" imzalamıştı.

 

Anlaşmanın ardından bölgede planları bozulan bazı ülkeler Türkiye'ye karşı harekete geçmişti.

Son Dakika... Tehdit: Türkiye'ye karşı her türlü silahı kullanacağız

 

İNGİLİZLERDEN ÇİRKİN HABER

İngiliz The Times gazetesi de, bölgeyi ilgilendiren Türkiye karşıtı çirkin bir habere imza attı. Son dakika haberinde, Yunanistan'ın Girit Adasını Türkiye'den korumak için adaya özel kuvvetler, silahlı drone'lar ve gözlem uçakları gönderdiğini yazdı.

The Times haberini kaldırdı....

HABER KALDIRILDI

Ancak, Türkiye'yi karalamaya çalışan habere çok sayıda tepki geldi. Yaptıkları hatanın farkına varan gazete saatler sonra makaleyi siteden kaldırdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 22
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak fıransa karıştı inşallah yakında yunan da karışır neden mi bunlar hain bunlar aç gözlü bunlar vijdanssız ahlaksız bu sebepten çünkü çalışmayan oturup hazır önüme gelsin diyen bir ülkeye kimse kimseye çalışmadan bir şey vermez yunan.bu borçlarını başkalarına ödetme peşinde çalışmadan emek vermeden Türkiye nin emegini çalmak isteyenlere Allah fırsat vermesin Amin biz çalışıyoruz kazanıyoruz Allah ın izniyle yunan senin gibi başkalarını tehtit etmiyoruz tembel tembel oturup laf söylemek marifetmi
    Cevapla
  • Üzeyir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hiç akıllanmazlar canakale i ne cçabuk unuttular siz gelin dün dedelerimiz bu gün biz bekliyoruz inşallah onlar o günün şehadet aşıkları bu günün şehadet aşıkları biziz bizim için gerisinin hesabi yok ey kufarin orduları ne sizden nede icimizdeki itlerinizden korkumuz yok
    Cevapla
  • Hamit Han 4 yıl önce Şikayet Et
    girit mirit sökmez bu millete günü gelecek yine dünya kizil elma ile şenlenecek
    Cevapla
  • Gündüz Kırlar 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis işini iyi bilir hedef Kızılelma inşallah
    Cevapla
  • mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz hepiniz biz TÜRK !!! Hadi bakalım....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız