Böyle rezillik görülmedi! İsrail'de Hakan Fidan skandalı! Kasım Süleymani...

İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu'ya yakınlığıyla bilinen Makor Rishon gazetesi, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ı hedef gösteren bir makale yayınladı.

Böyle rezillik görülmedi! İsrail'de Hakan Fidan skandalı! Kasım Süleymani...
Böyle rezillik görülmedi! İsrail'de Hakan Fidan skandalı! Kasım Süleymani...
GİRİŞ 28.01.2020 13:55 GÜNCELLEME 29.01.2020 09:13
Bu Habere 272 Yorum Yapılmış

Aşırı sağ eğilimli Makor Rishon adlı gazetede Pazit Rabin imzasıyla çıkan "Sultan ve Süleymani" başlıklı yazıda, Fidan hakkında asılsız iddialarda bulunuldu. 

 

Bu ay başında Irak'ta düzenlenen ABD saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Fidan'ın "birbirine çok benzediği ve her ikisinin de Irak ile Suriye'de ülkeleri adına vekalet savaşları yürüttüğü" öne sürüldü.

Yazıda, "Şimdi Kasım Süleymani, yerin üç arşın altında yattığına göre, onun ikizi olan Türk İstihbarat Servisi (MİT) Başkanı Hakan Fidan'ın komplolarına odaklanma zamanı geldi" şeklinde skandal ifadelere yer verildi.

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR 272
  • Akinci Beyi 4 yıl önce Şikayet Et
    Degil itrail,dünya üzerinde hicbir devlet Türtkiye milli istihbarat teskilati baskanina zarar veremez,tehdit edemez;karsiligi o devletin en üst yöneticisidir 30 dakika icinde yokedilir.Bunu aklindan dahi geciremez hicbir devlet,ha ne olur,sadece karsi istihbaratla planimizi etkiler o kadar.Su anda her devlet baskanina 30 dakika mesafede birden cok akinci beklemektedir ve hedefin kurtulma sansi neredeyse yoktur.Bu böyle biline.
    Cevapla
  • Aziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı az oynadığınız tiyatroyu başınıza yıkacağız az kaldı.
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    siyonistler hakan fidanı mı hedef almışlar , de hangisini , 82 milyon tane ,
    Cevapla
  • Akıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakan fidan yahidi uşağı fetö köpeklerinin gerçek yüzünü işfa eden yiğidin adıdır. Hakan Fidan Abd, israilin (siyonizmin) oyununu bozarak ocaklarına incir ağacı diken Reisicumhurumuz Onurumuz Recap Tayip Erdoğanın Dava arkadaşı sırdaşıdır.
    Cevapla
  • Akıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    2023 yılına varır varmaz ABD,Rusya, Çin, İran, İsrail ,S.arabistan dahil hepsi yıkılacak, Rusya depremlerle lut gölü gibi yerin dibine çökecek, Abd deprem ve tusunamiyle yerle bir olunca tamamen, ilk iş olarak Ordumuzu zalim israil üzerine göndereceğiz kafir israili belini boynunu kahraman türk ordumuz kıracak, Kudüs Özgür KUDÜS olacak,5 nesil çocuklarımız Endonezyanın ACE Adasına kadar yeryüzünde kurulacak olan islam birliği içinde güvenle yaşayacaklar, bütün dünya dize gelecek DEDEMİZ OSMANLI GİBİ YER YÜZÜNE İSLAM İLE HAKİM OLACAĞIZ DÜNYA İSLAM ÜLKELERİ BİRLİĞİ KURULACAK LİDERİ TÜRKİYE OLACAK,2023 varır varmaz bunları göreceğiz inşallah,
    Cevapla
  • minber 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel düşünceler ama biraz abartmışsın sanki:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı