Rus isim şaşkınlıkla anlattı: Savaşın seyri değişti, Türkler acımıyor

Suriye'nin İdlib kentinede askerlerimize yönelik saldırıların ardından TSK, bölgede rejime göz açtırmıyor. İdlib'de Rus kuvvetlerine eşlik eden askeri muhabir TSK'nın saldırılarıyla ilgili, "İdlib semalarında Türk SİHA'ları göründüğü anda savaşın seyri değişti. Bu SİHA'ların kullanılmasına baktığımızda, Türklerin paraya acımadıkları anlaşılıyor" dedi.

GİRİŞ 01.03.2020 11:02 GÜNCELLEME 01.03.2020 13:19
Bu Habere 197 Yorum Yapılmış

Suriye'nin İdlib kentinde Rus birliklerine eşlik eden Rus askeri muhabir, TSK'nın operasyonlarının ne kadar etkili olduğunu aktardı.

 

"SAVAŞIN SEYRİ DEĞİŞTİ"

 

Suriye'nin İdlib bölgesinde Esed rejimi güçlerinin saldırılarının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Esed rejimi güçlerini vurmaya başladı. İdlib'deki Rus askeri muhabirin izlenimleri Türkiye'nin SİHA'lar ile yürütüğü operasyonların boyutunu gözler önüne serdi. İdlib semalarında Türk SİHA'ları görünmeye başladığı andan itibaren savaşın gidişatının farklı yönde ilerlemeye başladığını aktaran muhabir, "Bu SİHA'ların kullanılmasına baktığımızda, Türklerin paraya acımadıkları anlaşılıyor" dedi.

"HAREKET EDEN HER ŞEYİ VURUYORLAR"

Rejim askerlerinin araçlarını saklamak zorunda kaldığını belirten Rus gazeteci SİHA'ların Esed rejiminin en büyük sorunlarından biri haline geldiğini söyledi. Rus gazeteci, "Hareket eden tüm konvoyları, araçları ve motosikletleri vuruyorlar. Ön cephede Esed rejimi askerleri bunları anlattı bize" dedi.

YORUMLAR 197
  • İrfan Yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    TEZ elden Süleyman şah Türbesi yerine taşınmalı. O bölge tekrar tarafımıza iade edilmeli. Suriyenin sünni çoğunluğun olduğu bütün şehirler ilhak edilip askeri üs kurulmalı sonra bakarız ne olacak. Girmişken bu kadar şehit vermişken TOPRAK ALMADAN ÇIKMAMALI.
    Cevapla
  • hasanpasa 4 yıl önce Şikayet Et
    lan kafir şehadet getir tez elden
    Cevapla
  • Okan Alkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakın Suriye'yi...... 34 Şehidin intikamı 34.000 esed askeri olsun... Allah u Ekber.... Vurun...
    Cevapla
  • Akinci 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar küffara karsi savasan Ebabil kuslari alcak moskof,Hilafetin ordusuna kimse direnemeyecek,Allah galip getirecek ordumuzu,cünküo ordu Muhammedin ordusudur.
    Cevapla
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    ruslar turklerin dostlugunun degerini bilemedi kiytirik esed icin bizi sattilar bu ruslara cok pahaliya mal olacak biz ruslara dusman olsak kominizm dagildiginda hicbir ulkede hos karsilanmayan ruslara kucagimizi gonlumuzu acmazdik en zor zamanlarinda yanlarinda olduk ama heyhat bizi taniyamamislar bizim boyle sadik dostlugumuz gibi amansizda dusmanligimiz var filistinlide degiliz oyle tasla terlikle savasmayiz ruslar ins bir an once uyanirlar yoksa hersey icin cok gec olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı