Film setinde kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Ünlü Hollywood yıldızlarının rol aldığı "Cehennem Melekleri 2" (The Expendables 2) filminin ikinci bölümünün Bulgaristan’da süren çekimlerine trajik bir olay damga vurdu.

Film setinde kaza: 1 ölü, 1 yaralı
Film setinde kaza: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 29.10.2011 15:37 GÜNCELLEME 29.10.2011 15:37

Başkent Sofya’ya yakın Elin Pelin kasabası bölgesindeki Ognyanovo barajında yapılan çekimlerde bir aksiyon sahnesine katılan figüranlardan bir kişinin öldüğü, diğer bir kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

News.bg haber ajansının açıklamasına göre, barajda bir teknede meydana gelen patlama sonucu 26 yaşında Çin vatandaşı bir aktör hayatını kaybetti, teknede bulunan aynı yaştaki Amerikalı meslektaşı ise ağır yaralandı.

Kazadan sonra başkent Sofya’nın Sveta Aana Hastanesine kaldırılan iki aktör yoğun bakıma alındı. Doktorların tüm çabalarına rağmen Çinli aktör yaşamını yitirdi.

Cehennem Melekleri film ekibinin tüm üyelerinin trajik kaza yüzünden büyük bir bunalım içinde olduğu öğrenildi.

Bulgaristan’da eylül ayında başlayan, 80 milyon dolarlık bütçeli Cehennem Melekleri-2 filminde baş roldeki Sylvester Stallone’nin yanı sıra Bruce Willis, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme gibi bir çok ünlü Hollywood yıldızı rol alıyor.

MİLLİYET

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü