Roketli saldırı anı kamerada

Şanlıurfa'nın Akçakale sınırı ile bitişik olan Suriye'ye ait Tellebyat Gümrük Kapısı'na, Özgür Suriye Ordusu tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Roketli saldırı anı kamerada
Roketli saldırı anı kamerada
GİRİŞ 18.09.2012 20:29 GÜNCELLEME 18.09.2012 21:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Özgür Suriye Ordusu dün sabah saatlerinde Akçakale sınırına yakın olan Tellebyat ilçesine saldırılar düzenleyerek, ilçenin bir çok bölgesini ele geçirmişti. Gece geç saatlere kadar süren çatışmalar sonrasında çok sayıda Esad ordusuna bağlı asker yaralanırken, Özgür Suriye Ordusu'ndan bir çok asker hayatını kaybetmiş ve yaralanmıştı. Bugün öğle saatlerinde Özgür Suriye Ordusu askerleri, Tellebyat ilçesinde bulunan Tellebyat Gümrük Kapısı'nı ele geçirmek için roketli saldırılar düzenleyerek Esad askerleri ile sıcak çatışmaya girdi.

36 KİŞİ ÖLDÜ
Suriye'nin Tellebyat Gümrük Kapısı'nda Beşar Esed'e bağlı askerler ile Özgür Suriye Ordusu mensupları arasında çıkan çatışmada 36 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Öte yandan, bir bombanın yanlışlıkla Türkiye tarafına düşmesi sonucu isimleri öğrenilemeyen 2 Türk vatandaşı da yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Gültekin kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    suriyeden bana ne diyene . bende ozaman senin müslümanligini sorgularim peygamber efendimiz s.a.v buyuruyor: müslümanlar tek vücud gibidir, bir uzvu agrisa bütün vücüdu rahatsiz olur !! biz hem ülkemizdeki sehitler icin üzülüyoruz hemde günde ortalama 100-150 arasinda sehit olan suriyeli müslümanlara üzülüyoruz, ayreten pkk belasini bessarin babasi ve simdi kendisi iran ve barzani ile destekliyor, 500 terrörist gebertildi onun icin kudurdu pkk ama insallah agir kayiplar verecekler zerdüst ve komünist pkk,onun icin esedin gitmesi bizim yararimiza bir cok terrörist iran ve suriye vatandasi yahu bunu anlamak lazim bunlar türkiyeden ne istiyor yabanci ülke pasaportlari var bunlarin, pkk masadir onlari birileri kullaniyor ergenekon hala var bukadar seht vermemizin sebebi ergenekon bilgi veriyor pkk'ya icimizde hainler var.
    Cevapla
  • MEHMET CANDAN 11 yıl önce Şikayet Et
    biz alıştık artık. sınırda mermi sekmiş, roket gelmiş, vatandaşımız, memurumuz, askerimiz, şehit olmuş alıştık artık. nasılsa uzaktan bakıyoruz öyle! türkiye öyle feci derecede tahrik ediliyor ki bu işin sonu gerçekten kötüye gidiyor. en sonunda türkiye suriye'de taş üstünde taş koymayacak bütün bu olan biten dökülen kanlarda türkiye'nin üstüne kalacak. etrafmızdaki bütün akbaba ülkelerin istedikleride bu esad'ta dahil.
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    suriyeden , israil den irandan dolayı kan gölü. abd. den almanyadan ingiltereden dolayı kan gölü bu kadar sığ düşünmeyin. ülkem sadece pkk ile mi savaşıyor
    Cevapla
  • akif tekcan 11 yıl önce Şikayet Et
    ülke. bana ne suriyeden ülkem kan gölü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı