40 bin öğretmen ataması yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı 109 branşa 40 bin öğretmeni atadı.

40 bin öğretmen ataması yapıldı
40 bin öğretmen ataması yapıldı
GİRİŞ 19.09.2014 16:50 GÜNCELLEME 23.09.2014 10:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 40 öğretmenin ataması için tören düzenledi.

MEB'in 109 branşa atamasını yaptığı 40 bin öğretmenin görev yerleri belli oldu.

Atamalar, Milli Eğitim Bakanlığı’nda düzenlenen törenle elektronik ortamda gerçekleştirildi. Öğretmenler, atandıkları şehir ve okulu Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet adresinden öğrenebilecek.

40 binlik atama kontenjanına 130 bin öğretmen adayı başvurmuştu.

MİLLİ EĞİTİM, 40 BİN YENİ ATAMAYLA YÜZDE 80'E ULAŞTI

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, 40 bin yeni öğretmen ataması töreninde yaptığı konuşmada "Keşke bütçemiz uygun olsa da öğretmen ihtiyacımızın tamamını karşılayabilsek" dedi. Tekin, kendilerine verilen 40 bin kadroyu branşlara ve illerin öğretmen ihtiyacına göre dağıttıklarını açıkladı.

Tekin, "40 bin yeni atamayı yaparken, illerimiz arasında hiç bir ayrım gözetmeksizin norm kadronun yüzde 80'ine ulaşmayı hedefledik. Böylece tüm illerde norm kadroların yüzde 80'i dolmuş oldu" dedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • ibrahimkarakaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Formasyonsuz İlahiyatçılar Ne Olacak. 28 şubatt ile formasyon hakları ellerinden alınan eski mezun formasyonsuz ilahiyatçılar KPSS de Türkiye birinciside olsalar ikinci öncelikli olduklarından puanlarıyla hak ettiklere yere değil ailelerinden uzak istemedikleri şehirlere atanmak zorunda kalıyorlar aile bütünlüğünü bozmamak adına başvuru bile yapmıyorlar. Hükümetten bir iyileştirme bekliyoruz.
    Cevapla
  • Metin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Offfffffffff. Aynı anda atanamayanlarıd a göresydiniz.
    Cevapla
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    Keçi adlı arkadaş. Nerede gördün her ay öğretmen ataması yapıldığını devlet bir öğretmen atayacak 5 aydır bunun haberi yapılıyor millette her ay öğretmen ataması yapılıyor sanıyor sokaklarda,caddelerde oturan sadece siz değilsiniz 350 bin öğretmen hala boşta bekliyor.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    DAVACIYIM!. Bu ne be,nerdeyse her ay öğrt. ataması yapılıyor!? Acık da bizim atamımızı yapın biziiimmm! 'Biz' kim miyiz? 'Biz' ,Ünv. mezunu ama hala sokaklarda-caddelerde boş gezenin boş ustası ve kahvehanelerde hergün pişpirik oynayanlarız!..:(((
    Cevapla
  • bay_yakamoz41 9 yıl önce Şikayet Et
    YOK BÖYLE BİR SİSTEM !!. Bu nasıl iş arkadaş site çöktü ya. bir işi de zamanında yapsalar elimi keserim. eğitim sistemi kan ağlıyor yaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?