MEB'den çok önemli düzenleme: Ücretsiz olacak

MEB, ilkokullarda uygulanacak yeni programın ilkelerini belirledi. 3'üncü ve 4'üncü sınıfta okuyan öğrenciler için 'İlkokullarda Yetiştirme Programı' başlatılacak. Haftada toplam 10 ders saatini geçmeyecek ve velilerden hiçbir şekilde ücret talep edilmeyecek.

MEB'den çok önemli düzenleme: Ücretsiz olacak
MEB'den çok önemli düzenleme: Ücretsiz olacak
GİRİŞ 27.09.2018 09:18 GÜNCELLEME 27.09.2018 09:43
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığınca, ilkokulların 3'üncü ve 4'üncü sınıflarına devam eden ve önceki yıllarda Türkçe ve matematik derslerinden kazanımları yeterli düzeyde edinemeyen öğrenciler için planlanan "İlkokullarda Yetiştirme Programı" kasım ayında başlatılacak.

Öğrenciler, haftada toplam 10 ders saatini geçmeyecek şekilde eğitimlere alınacak. Okulda bir öğrenci için bile olsa program açılacak, velilerinden hiçbir ad altında ücret talep edilmeyecek.

İkokullarda Yetiştirme Programı nedir? Kimler katılabilecek? Nasıl başvurulur?

YORUMLAR 35
  • hakikat bu 5 yıl önce Şikayet Et
    biz 200 tl veriyoruz ama
    Cevapla
  • haldun 5 yıl önce Şikayet Et
    Ders programları çocuklar için hem çok fazla hemde çok ağır. Buna rağmen yetmedi üstüne haftada 10 saat daha yeni ders ekleniyor. Eğer müfredatta bazı düzenlemeler yapılıp ders programları hafifletilecekse güzel, aksi halde çok gereksiz ve ilgi görmeyecek bir uygulama olur.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu yönetmelikleri takan okulmu var denetleyenmi var denetlese ne olacak müfettişle okul müdürü arkadaş gibi kimi kime şikayet edeceksin kayıt parası 5000 tl istediler milli eğitime gittik müfettiş gönderecek müdür ne kadar verebilirsin diye okul müdürü yerine pazarlık yapıyor
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İŞ OLA,BERİ GELE!DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN!Çocuğu zaten bunaltan poğram ve eğitim sebebiyle dinlenme zamanında,çocuğu eğitimden bıktırma zırvaları.Aslolan ,çocuğa paydosu gözletmeyecek eğitimdir.Bunun için de eğitimci görünen tüm ilgililerin çok, gerçek ve gerçekçi uğraşmalarıdır.Şimdiye kadarki görünenlerden yurdumuzda,"Nerdeee???!" denilebilecek bir görünüm mevcut gibi.
    Cevapla
  • Sualci 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yaparken kin kusmak yerine yapıcı eleştiri yapmak daha iyidir.Bazı yorumcular kin kusmak için yazmışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler