Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 35. bölüm KANAL 7 izle! (20 Mayıs)

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Sensiz Olmaz bugün öğleden sonra 35. bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Bugün Sensiz Olmaz 35. bölümde, Paro’nun başına bir şey gelmesinden korkan Rudra bir an önce ona saldıran kişiyi bulmak ister. Sensiz Olmaz yeni bölümde neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 35. bölüme haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 35. bölüm KANAL 7 izle! (20 Mayıs)
Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 35. bölüm KANAL 7 izle! (20 Mayıs)
GİRİŞ 21.05.2016 08:59 GÜNCELLEME 21.05.2016 08:59

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 35. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Sensiz Olmaz bugün öğleden sonra 35. bölümüyle izleyiciyle buluşacak. Bugün Sensiz Olmaz 35. bölümde, Paro’nun başına bir şey gelmesinden korkan Rudra bir an önce ona saldıran kişiyi bulmak ister. Sensiz Olmaz yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Sensiz Olmaz 35. bölüm ve fragmanı haberimizde.. 

KANAL 7 ekranlarının beğeniyle izlenen hint dizisi Sensiz Olmaz yeni bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Bugün yayınlanacak Sensiz Olmaz 35. bölüm'de Rudra Gizli Düşmanın peşinde.. Sensiz Olmaz 35. bölüm fragmanı (yeni bölüm) ve özeti haberimizde. 

SENSİZ OLMAZ 35. BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ 35. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7, büyük bir ilgiyle izlenen Bir Garip Aşk dizisinin ardından şimdi de Rangrasiya’yı Sensiz Olmaz adı ile ekranlara taşıyor. Bollywood’un yıldızları Sanaya Irani ve Ashihs Sharma’nın başrollerini paylaştığı Sensiz Olmaz’da  (Rangrasiya) aşkın nefrete karşı zaferi anlatılıyor.  Sensiz Olmaz (Rangrasiya) hafta içi her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Sensiz Olmaz 35. bölüm yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz. 

SENSİZ OLMAZ 35.BÖLÜM 20 MAYIS CUMA İZLE

20 Mayıs Cuma günü ekranlara gelecek Sensiz Olmaz 35. bölüm izleyenleri ekran başına toplayacak. İşte Sensiz Olmaz'da bugün yaşanacaklar.. 

RUDRA GİZEMLİ DÜŞMANIN PEŞİNDE

Kanal 7 ekranlarının beğeniyle izlenen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Paro’nun başına bir şey gelmesinden korkan Rudra bir an önce ona saldıran kişiyi bulmak ister. Mohini sonunda Samrat için uygun bir gelin adayı bulmuştur ve oğlunu kandırarak ikiliyi tanıştırmaya çalışır. Rudra’nın yaptığı plan işe yarayınca gizemli düşman yeniden ortaya çıkar.

Rudra, Paro’ya saldıran kişinin kim olduğunu araştırmaya devam etmektedir. Kendisine torun veremediği için Maithili’den kurtulmak isteyen Mohini, Samrat ile evlenmesi için varlıklı bir ailenin kızını bulur. Yaşananları öğrenen Samrat ise annesine kızar ve karısından asla vazgeçmeyeceğini söyler. Mala ve Dilsher geçmişte yaşananları unutmaya karar verir. Artık onlar Rudra’ya yaşadığı kötü günleri unutturacak mutlu bir aile olmak için çabalayacaktır. Diğer yandan Rudra, gizli düşmanını bulmak için bir plan yapar ve Paro’yu alışveriş yapması için pazar yerine bırakarak onu gizlice takip etmeye başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan gizemli adam Paro’ya saldırmaya kalkışır. Rudra bu defa düşmanını ele geçirebilecek mi?

SENSİZ OLMAZ 34.BÖLÜM 19 MAYIS 2016

SENSİZ OLMAZ 34. BÖLÜM FRAGMANI

SENSİZ OLMAZ'DA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE NELER YAŞANDI? 

SENSİZ OLMAZ 34. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rudra, annesinin evi terk etmesinin arkasındaki gerçekleri öğrendikten sonra Mala ile ilgili düşüncelerini yeniden gözden geçirmeye karar verir. Paro ise bu süreci hızlandırmak için Mala ile işbirliği yapar ve her defasında ona kötü davranarak Rudra’nın neler hissettiğini anlamaya çalışır. Dilsher ise geçmişte yaşananların tek sorumlusunun kendisi olduğunu kabul eder. Alışveriş yapmak için Maithili birlikte dışarı çıkan Paro, üzerine doğru süratle gelen bir motor olduğunu fark eder. Başındaki kask yüzünden kim olduğu anlaşılamayan bu kişi elindeki asit dolu kâseyi Paro’nun gözüne doğru fırlatır. Dikkati sayesinde saldırıdan zarar görmeyen Paro uzun süre büyük bir şaşkınlık yaşar. Durumu haber alan Rudra hemen eve döner ve eşine saldıran kişinin kimliği ile ilgili Maithili’ye sorular sorar ancak bir sonuç alamaz. Bu sırada konağa isimsiz bir mektup gelir.

Rudra, Laila’ya annesini kurtarmış olmasının kendisine karşı hissettiği duyguları değiştirmeyeceğini söyler. Mala’nın gerçek hikayesini öğrenen Paro, Rudra’dan onu affetmesini ister ancak Rudra’nın içindeki nefret ateşi hala sönmemiştir. Dilsher, geçmişte yaşananları Danver, Mohini ve Paro’ya anlatarak karısının evi terk etmesinin tek sebebinin kendisi olduğunu söyler. Annesinin evdeki varlığına daha fazla tahammül edemeyen Rudra, Paro’ya bir sürpriz yapar ve ona balayına çıkmak istediğini söyler. Mala, Paro’ya başından geçenleri anlatırken Rudra konuşmalara kulak misafiri olur. 

Künye

Yönetmen: Sidharth Sengupta
Oyuncular: Sanaya Irani, Ashish Sharma,  Ankita Sharma, , Ananya Khare, Sanjiv Jotangia, Sanjiv Jotangia
Yapım Yılı: 2013
Senaryo: Saurabh Tewari, Gautam Hegde, Shivani Shah
Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Rangrasiya

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez